PARIS - here we come

Kærestetid

image1

 

I forrige weekend trak min mand og jeg stikket ud, tog hinanden i hånden og stak af til Comwell i Korsør. Vi har været der en gang før og vi vidste bare at der måtte vi tilbage til. Vi er begyndt at prioritere hinandens selskab lidt mere og det er virkelig skønt. Vi føler at vi nu har tiden og modet til at være væk fra børnene og så er det bare om at nyde det engang i mellem – især når vi har to skønne hold bedsteforælre, der står på spring 🙂

Det var absolut ligeså skønt som sidste gang. SUK hvor vi nødt det. Champagnen på værelset, spaen, maden, saunagusen og freden. Freden til bare at nyde hinanden, kærligheden og til synke synke dybt ned i det udendørs boblebad – som er min yndlingsbeskæftigelse når vi er afsted 😉

Mange af jer der følger med på Instagram, har spurgt om jeg vil anbefale både sådan et ophold og selve stedet – og det kan i tro at jeg kan. Ellers var vi heller ikke vendt retur. Personalet er super søde, maden er lækker og spafaciliteterne er dejlige. Man kan få skønne behandlinger og deltage i saunagus, som både Kim og jeg elsker. Ydermere ligger Comwell Korsør også ud til et skønt naturområde, hvor man kan gå en dejlig tur langs golfbanen og nyde duften af den friske Ramsløg som var overalt (på denne årstid i hvertfald 😉 )

Vi plejer at booke et wellnessophold med to overnatninger. Ja det er lidt dyrere – men det er det hele værd. Man har nemlig stortset spaafdelingen for sig selv dagen efter indtjekning, da de fleste kun booker en enkelt overnatning og nye folk dermed først tjekker ind efter kl. 14. Det er man virkelig kan nyde roen i de skønne omgivelser. Blot et lille tip 😉

Er det for tidligt allerede at drømme sig tilbage??

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS - here we come