Q&A

New hair

HAIRREKLAME

Kender i det med at man synes der skal ske et eller andet? Hver gang jeg kigger mig selv i spejlet tænker jeg at jeg har set sådan her ud i 100 år. (hårmæssigt i hvertfald 😉 )

Hver morgen klaskes mit tunge hår op i enten en hestehale eller knold – og skulle det vilde ske at jeg har nået at være i bad, så hænger det løst og luftørrer for derefter at fylde en HEL del.

Jeg har nemlig fra naturens side pænt meget hår. Tykt, leverpostejsfarvet og med naturligt fald alt krydret med en snert af lyse striber en sjælden gang i mellem.  Om sommeren bliver det noget lysere end det plejer og jeg kan kalde mig blond igen. Farven vil jeg som sådan ikke pille ved – jeg må nok bare erkende at jeg bliver mørkere og mørkere og jeg orker ikke at farve konstant.

Big mistake

Jeg begik en KÆMPE fejl for et års tid siden ved at kaste mig ud i noget dip dye og det ødelagde mit hår fuldstændigt idet det måtte omfarves grundet misforsåelser. Siden dengang har mit, ellers sunde hår, haft det svært og jeg har mistet rigtig meget af det desværre. De bliver bedre og bedre men helt godt er det ikke endnu.

What to choose

MEN nu er jeg træt af hestehale og knold – og selvom jeg har fået mit elskede ghd krøllejern – så er mit hår altså pænt KEDELIGT! Der skal ske noget synes jeg. Men hvad? Min mand ønsker ikke at jeg bliver korthåret (igen) og ej heller rødhåret som jeg var da jeg landede i lufthavnen efter 21 dage i Rusland lige efter vi havde mødt hinanden 😉

Jeg har booket en tid hos en af Gun Britts dygtige elever, da jeg har hørt (og set) så meget postivt om hende og selvfølgelig Gun Britts klipninger selv, at jeg har lyst til at prøve det på eget hår 😉

Men hvad skal jeg og gå efter?

Min studieveinde Michelle har lige fået en super flot klip derfra med lidt etager fortil og det synes jeg er SÅ pænt. Har jeg faktisk haft for maaaaange år siden. Måske det var sådan noget?

Har i nogle gode ideer? Eller ting i vil fraråde grundet egne erfaringer? Det er farligt med et så langt hår at lege med…

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A