30% på ALLE sneakers

Q&A

12419314_1568868723440911_1108396261293635231_oSom jeg proklamerede HER havde jeg tænkt mig at kaste mig ud i vlogger verdenen – altså lidt videoblog i nærmere fremtid. Det skulle primært omhandle min kroniske sygdom POTS, da jeg har rigtig mange spørgsmål henvendt derom og super gerne vil hjælpe alle jer der sidder derude – MEN inden jeg går igang med det, tænkte jeg at det måske kunne være meget godt lige at kende hende den skøre bag skærmen en lille smule inden jeg begynder at sidde og krænge mit inderste ud om sygdom til fuld skue for jer alle 😉

SÅ (please) hvis nogle af jer har tænkt at de da godt liiiiiige kunne tænke sig at få svar på et eller andet spørgsmål, så bring it on! Mange bloggere kører jo spørgerunder og jeg synes selv det er ret hyggeligt at lære lidt mere om personen bag.

Det kan være noget seriøst, ligegyldigt, sjovt, undrende – ja alle spørgsmål er velkomne.

Jeg håber i vil lege med – ellers så falder det lidt til jorden 😉

I kan stille jeres spørgsmål herunder, sende en mail, skrive på FB eller Instagram – så ser jeg hvad der kommer af spørgsmål og tager den derfra 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Lioba

    Hvad lavede du (til hverdag, job, studie) før du startede på sin nye uddannelse efter din store omgang med fjernelse af dine livmødre

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% på ALLE sneakers