Metrofliser

Forårshaven i fuld flor + konkurrence

REKLAMEIMG_1892Så blev det altså for alvor forår! Wau for et smukt vejr vi har haft de sidste dage. Gid det ville forsætte sådan, for hold nu op hvor har solen og de varmere temperaturer været savnet.

Intet er bedre end at være husejer når vejret arter sig som på denne måde. Farverne, duftene og lydene. Det er SKØNT at følge med i udviklingen af haven i foråret og det er en meget livsbekræftigende periode. Alle de små spirer der vokser sig stærke i vindueskarmen, de små skud som dukker op af den hårde jord og stauderne som skyder højt i vejret og skaber knopper så snart de kan komme til det! Elsker at være havenørd 😉

Jeg skylder jer en forårsklar #2 guide for april og maj måned – men den kommer. Har bare haft lidt om ørerne… 🙂
IMG_1893Men til gengæld har jeg en lækker konkurrence til jer. Jeg har nemlig været så heldig at den skønne webshop, Urban Garden Company, har sendt mig en underskøn DORTHE KVIST startboks som rummer alt fra frø, redskaber, saks, forklæde og meget mere!  – og sørme om i ikke også får mulighed for at vinde en længere nede 🙂

Boksen er virkelig skøn. Jeg har allerede taget den brug da jeg forspirrede for en lille månedstid siden og mine frø er netop blevet klar til at komme ud. Knæpuden, som boksen indeholder er uundværlig i en have – jeg har brugt SÅ mange timer på sådan en og denne er ret fin 😉 Ligeledes er denne plantepind genial når der skal sættes spirer i jorden. Nemt og hurtigt og sparer dig for ømme fingre.

Hvem er Urban Garden Company?

ALLE KAN LAVE EN HAVE – med den vision blev Urban Garden Company i 2015 en realitet for paret Anna og Peter, som med deres store haveinteresse ønskede at give alle os andre muligheden for at skabe en have, hvad enten man bor i i lejlighed eller hus.

Urban Garden Company er bygget op omkring håndplukkede have og boligtilbehør, nøje udvalgt med sans for stil, kvalitet og tendenser og de sælger haveartikler, haveredskaber, krukker, potter, små drivhuse, dyrk-selv-sæt mv. til folk i byen (eller os på landet), der gerne vil dyrke en have – og det hele bliver leveret direkte til din dør. Win win!

Du kan skabe en have via bede, højbede, krukker og krydderurter på altanen eller en lille indendørshave i vindueskarmen. Men altid med det til fælles, at målet både er de lækre grøntsager, urter og blomster, og det fantastiske fællesskab som haven kan give 🙂
IMG_1894IMG_1895Jeg har forspirret Lathyrus, Valmuer og tomater. Det var hvad det blev til i år – resten tager jeg på friland. Jeg forspirrede i lækkert øko såjord og mine spirer er blevet ret så fine hvis jeg selv skal sige det 😉
IMG_1896KONKURRENCEN 

Vind en DORTHE KVIST STARTBOX til en værdi af 849 kr. Du kan se boksen og dens indhold på nedenstående billede og læse mere om den HER.

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar herunder hvad du gerne vil bruge din startboks til ude i haven, så deltager du i konkurrencen.

Jeg trækker en heldig vinder pinsesøndag d.15/5-2016 kl. 22.

Held og lykke 🙂

urban

Konkurrencen er sponsoreret af Urban Garden Company

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

53 kommentarer

 • Du har ret – denne tid på året i en have er sindssygt livsbekræftende. Mere end jeg anede. Jeg har nærmest med sådan en lille angst inde i mig p.t. – en angst for hvor trist, det bliver, når alle de smukke skud, blomster, træer og planter bliver kedelige igen. Skørt nok.

  Og den pakke der. Lige hvad jeg kan bruge nu. Skal til at så i vores nye højbede og anlægge nye bede rundt omkring i haven. Så spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille vincentz

  Jeg vil så i bede.. Første år som hus/haveejer kræver en god start 😍👏🏼🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er forholdsvis grøn hvad angår havearbejde. Men i år har min mand og jeg været modige (synes vi selv) og har lavet et staudebed, plantet clematis og sat et nøddehegn op. Så jeg kunne sagtens bruge lidt nyt udstyr til de mange arbejdstimer i haven👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina johnsen

  Det er første år vi kan nyde vores have. Bede og køkkenhave er slet ikke anlagt endnu – så det vil være en skøn gave at vinde, så vi sammen med børnene kan skabe noget liv der kan gro i haven. Plukke smukke blomster og plukke grønsager til en snack …. ☀️☀️☀️☀️🌱🌱🌱👍🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Jill Christensen

  Jeg vil så gerne vinde den til min gårdhave i KBH K. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Til kvalitetstid sammen med mit barnebarn og mon ikke den også vil blive brugt når ikke hun er der.Ihvertfald knæpuden skal da nok blive flittigt brugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nielsen

  Åha, jeg vil bruge den i min dejlige kolonihave. Det er så skønt at se planter spirre og nye blomster komme til. Det er lækkert med nogle gode redskaber og pæne ting at se på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jørgensen

  Jeg ville forskønne min lille terasse. Ville nyde at have kvalitets remedier at gøre det med ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Lassesen

  Sikke en skøn præmie. Jeg vil så mine nyindkøbte altankasser til med blomster ved hjælp af det fine udstyr og plante ærteblomster i vores gård 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Callisen

  Jeg er lige flyttet og har på forunderlig vis, mistet alt mit plantegrej i processen. Handsker, sakse, skovle og frø er blevet pist borte. Derfor ville denne lækre kasse være en skøn hjælp til at få gang i tilplantningen af min nye altan. Jeg ville plante masser af mynte, da det gør sig godt i sommerens mad og drikke. Men jeg ville også plante masser af blomster, som især skulle komme bierne til gode, da de har det hårdt, og mangler blomster at summe i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mettr

  Jeg har købt et startsæt hos Urban Garden Company og passer og plejer nu mine fine tomat- og agurkeplanter, som jeg har forspiret. Jeg er blevet inspireret til mere forspiring og skal igang med mit første højbed, hvorfor det vil være lækkert at vinde praktisk udstyr og fine sager til dette!🌱🍅🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ordne og forskønne og plante på de to (små)altaner som hører til min lejlighed, de er lige blevet gjort rene og klar til planter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofia

  jeg vil lave min vesterbroaltan til en grøn oase for mig og min baby, der ventes komme Any Day now. Med en lille baby ville det vare dejligt med en lille have tæt på som jeg kan pleje i den lille tid det er når baby sover og dejligt for baby at sove ude i det grønne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene V

  Vil plante mit minidrivhus til – det er den sidste sommer jeg har det, da jeg flytter, så det skal nydes 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lundsfryd Nielsen

  Da jeg lige har købt kolonihave kunne det være skønt med sådan et start sæt. Så rigtig kunne komme igang i haven. God sommer til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kvistgaard

  Fin præmie
  Som førstegangs-haveejer er der jo lidt at gå i gang med. Men ville helt sikkert finde til at så i mine nyanlagte bede og krukker 💕 Tænk at jeg skulle komme til at elske havearbejde så meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøøønt 💚 Jeg vil bruge havegrejet til at nyde endnu en stund i haven, hvor jeg glemmer tid og sted… Det er fantastisk at få jord under neglene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Sandberg

  Min datter på 4, vil gerne vinde kassen 🙈
  Hun elsker haven og elsker at pille i jorden og se hvad vi får ud af det vi sår. Det ville være helt fantastisk for hende med sin helt egne ting 😄👍🏻❤️
  PS! Super lækker hjemmeside, fedt lige at falde over den 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Wow, sikke en flot præmie! 🌱👏🏼
  Jeg har kigget på det sæt mange gange på Urban Garden Company’s hjemmeside.
  Et start-kit som det ville være helt perfekt i gårdhaven i hjertet af Århus som jeg og mine skønne naboer; have-glade voksne og børn elsker at hygge os i om sommeren. At vinde den lækre ‘ekstra hånd’ til vores højbede, vil gøre hele gården super sommer-glade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Bæk

  Jeg ville give den til min mor, som trænger til lidt lækkert at få startet havearbejdet op med, som jeg ved hun elsker, men som er blevet forsømt efter en længere sygdomsperiode. Det ville være fantastisk at overraske hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi er flyttet på landet, så jeg glæder mig til at få fingrene i mulden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kajsa

  Jeg vil så gerne ‘have’ lavet mig et højbed i min lille byhave midt på Nørrebro! Jeg vil gerne lære mine børn at mad er sjovt at frembringe og endnu dejligere at spise når man selv har lavet det! Derfor vil jeg bruge boxen sammen med mine piger og starte vores lille byhave 😍🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at bruge denne box oppe i min dejlige kolonihave lige nu hvor jeg såe og ompotter en masse <3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg pifte min terrasse op med blomster, krydderurter og jordbær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Oplade mine batterier med alene hygge havearbejde i ro og fred.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KatrineBJ

  Åååh, jeg har kigget så meget på den box!! Vi har for 2. Sæson kolonihave, og jeg har virkelig lært glæden ved at have have. Vi nyder det næsten dagligt, at have det frirum 🙂 Jeg ville bruge sættet når der skal sås bønner i højbedene, når mine forspirede blomster og melon skal prikles om og udplantes og jorden til de vinterafgrøder der skal sås senere på sæsonen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil gå all-in på tomater, agurker osv., så jeg kan vise mine 3 børn, hvordan grøntsagerne egentlig bliver til 🙂 Jeg har lovet dem at i år skal det være den helt store tur, så det ville da være skønt med en startpakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg ville elske at dele denne skønne Kasse med min skønne datter Caroline på 10 år – hun er nemlig også havenørd lige som hendes mor – jeg kan lige se hende stråle hvis jeg var den heldige og kunne fortælle hende at vi skulle dele og hygge og med en kasse sammen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Mathilde Fugl

  jeg ville bruger startboksen til at forspirer krydderurter og dahlia’er – de er så smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Elkjær Sørensen

  Til at gå og pusle om mit højbed i min lille have – og etablere et par nye blomsterkrukker…
  Knæpude og forklæde ville jeg dog give til mor, der elsker at gå og pusle i sin have. Så kunne vi dele haveglæden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Min have trænger i den grad til en opblomstring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har mange planter og meget grønt på legepladsen. Børnene er vilde med at være med til havearbejdet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Jeg bruge det i min have, hvor jeg har en lille urtehave, med krydderurter, kartofler, og tomater, så skal jeg også have plantet nogle nye roser, og andre slags blomter, så det ville være skønt med en startboks. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ville bruge den til mit lille drivhus i vindueskarmen. Har allerede koriander og en stor Chilliplante, men ville virkelig blive glad for boksen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Vi har overtaget en meget gammel,men smuk have,den har dog været misligeholdt i nogle år og vi kæmper en brav kamp mod ukrudt 🙁
  Skal have nedlagt og genoprettet et stort bed og der kunne jeg rigtig godt bruge startboksen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil bruge det i mine højbede, som jeg lige har anlagt. Jeg har fjernet staudebedet, så der kan være grønsager og kartofler i stedet for.
  Jeg har allerede plantet læg, men de føler sig ensomme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Da jeg ikke selv har en have til min lejlighed, ville jeg forære pakken til mine forældre som er meget haveinteresserede, men som godt kunne bruge noget nyt plantegrej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Der skal laves højbede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Jeg vil bruge det i min urtehave hvor jeg har gulerødder, kartofler, tomater og ikke mindst solsikker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg har bare en rigtig hård og udfordrende tid med mit helbred og noget af det der kan gøre mig glad og få tankerne bedre er at være i haven og have små hyggelige projekter især her i foråret er det helt fantastisk og derfor ville den find præmie gøre meget stor lykke . Er ved at lave et stsudebed og næste store ønske er at få nogle højbede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Det vil være perfekt når jeg skal gå og nusse i mine staudebede 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Den skal min bror og svigerinde da have til deres kolonihave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannet Nielsen

  Håbr at vinde til vores helt nye anlagte have, her i storbyen <3
  Kan ikke vente med at nyde synet af ens arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg slapper af med at komme helt ned på jorden og rode i jorden. Og med en stor anlagt blomsterhave er der nok at gøre for en som tidligere ikke har være have-vant. Men det er virkelig groet på mig, og i år har den stået på forspiring af blandt andet salat, spinat og havenelliker, ligesom der er blevet plantet adskillige bærbuske. Så ingen tvivl om at det ville vække lykke her☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni Nielsen

  Vi er lige flyttet i lille lejlighed med altan, efter 40 år i hus. Så det ville være en perfekt start at vinde dette 🙂

  God pinse.

  Kh. Winni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah jill kjæreby Sørensen

  Jeg har sådan to flotte højbede min kære mand har lavet til mig tænker lækre sommerblomster og lidt radiser og ærter ville være dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel Irmov

  Wow, en smuk startpakke og sikke en fantastisk ide!
  Det er lige netop hvad jeg har brug for. Jeg har nemlig lige modtaget lejekontrakten på min nye bolig, som jeg flytter ind i 1/7. Den har hele to altaner, og jeg glæder mig ubeskriveligt til endelig at have et udendørs rum hvor jeg kan hygge mig med blomster, krydderurter, og alskens planter. Min lille dreng på 5, har allerede plantet jordbær planter her indendørs så vi er klar til altanen og han kan lære lidt mere om at hvordan ting gror. Jeg kan ikke vente, og at vinde den fine pakke ville bare være så ubeskriveligt fint😍!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at bruge tid på planter. Jeg har bl.a. groet et avocado træ og appelsin træ fra bunden af. Jeg vil bruge dette til endnu flere spænende plante projekter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Smith

  Jeg vil bruge den i mit nyopførte orangeri som min dejlige mand er ved at bygge til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ville jeg gerne være den heldige vinder af den her startbox… jeg vil selvfølgeligt bruge den i haven, og nyde at det kun er MIT grej… 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville elske at have de skønne ting fra Dorthe Kvist i mit lille drivhus. Ville bruge det fine grej i min lille køkkenhave og pottelaveren til næste års forspiring – forhåbentlig af egne frø 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hofmann

  Årh, ønsker mig mine helt egne redskaber istedet for min mands gamle, grønne og kedelige 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla vinther

  Det er min første sommer/forår i vores hus. Og her er rigtig skønt! Vi har den dejligste have. Det fine sæt fra urban Garden Company ville være perfekt💗💗

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Metrofliser