Cool tees - boys

I går var en god dag

image
Jeg ved godt at overskriften måske er lidt af en teaser – men det passer altså 😉

I går tog jeg på en dejlig togtur langs kysten i solskinsvejret for at tage til et spændende møde jeg havde set frem til. Sommerfuglene virvlede rundt, sveden piblede frem på panden og hjertet bankede – men det gik.

Efter sommerferien skal jeg som førnævnt i praktik og det var naturligvis det mødet gik ud på. Mødet gik super godt og inden jeg gik derfra havde vi allerede aftalt at vi skulle samarbejde og begge parter glædede sig.

Yay – jeg er SÅ glad. Helt ned i maven glad og lettet over, at jeg nu har en praktikplads efter sommerferien. Virksomheden var min første prioritet og jeg har længe leget med tanken om at komme i praktik netop der, da den er så meget mig. Vi mangler dog stadig at få papirarbejdet i orden – så selvom jeg er 100 % sikker på at vi har en aftale vil jeg lige vente med at gøre det officielt.

Men jeg kan fortælle at det er en virksomhed som emmer af æstetik, design og skønt interiør. Altså en virksomhed lige efter min smag og folkene bag er så dygtige, professionelle og super søde 🙂

En helt almindelig onsdag, blev pludselig meget sjovere og jeg kan næsten ikke vente til august nu…

I dag derimod har været knap så god da jeg lige skulle et smut forbi lægen, da mit ar den sidste tid har drillet og jeg i aftes havde smerter i maven. Vi er lidt obs grundet mine operationer og lægen gav mig en tid her i eftermiddag. Jeg er simpelthen så træt af vores lægehus – men det vil jeg ikke belemre jer med 😉

Men lægen trykker lidt rundt på maven, banker og lytter mens jeg siger av og AV og aaaaavvvvvvvv – for tilsidst at proklamere at “Du er nødt til lige at smide bukserne, da jeg skal mærke dig indvendig” – lige den sætning man drømmer om mens man svedigt ligger der med røde kinder. Det flyver ud af mig: “Nå, men så er det da godt jeg lige har været i bad” hvorefter han kækt svarer: “Ja, men ellers havde jeg bare måtte holde mig for næsen!”

Host host – det var lidt sjovt at ligge der i den akavede situation som kun vi kvinder kender til – og så høre ham være så frisk! 😉

Men der var intet i vejen – så jeg skulle blot holde øje om mit ar forsat hævede og så måtte vi jo tage den derfra. Suk.

God lillefredag til jer 🙂

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

 • Louise

  Nok ik den mest opløftende info, men jeg døjer rigtig meget med mine ar..

  To gange kejsersnit og en kigget Opr. Med 5 huller i maveskindet.

  Mine bliver røde, hæver op, bliver super super ømme og så svider og brænder de som en i h…..!

  De siger det fordi jeg danner meget tykt hårdt og grimt arvæv..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool tees - boys