Ting jeg er træt af på min søns (krøllers) vegne

Metrofliser

REKLAMEIMG_1534

Som nogle af jer måske har set på Instagram eller bloggens facebookside, har vi fået Metrofliser op i køkkenet. Det er noget jeg har ønsket mig siden vi flyttede ind i huset for snart 3 år siden, men vi valgte ikke at få det sat op i byggeprocessen da jeg gerne lige ville være helt sikker på at det nu også var det jeg ville. Jeg har det med at skifte mening 😉

IMG_1531IMG_1533

Men det gjorde jeg ikke og nu blev ønsket endelig opfyldt og jeg er SÅ glad for resultatet. Jeg er så heldig at jeg er udstyret med en sød svigerfar som er murer – tilmed en virkelig dygtig en af slagsen – så han har sat dem op for os.

Jeg har valgt at fliserne skulle have en hvid fuge. Det har jeg hele tiden gerne ville have at de fik, da jeg synes det giver et mere stilrent og eksklusivt look. Det er klart en smagssag, men jeg er glad for at jeg holdt ved og det er Kim også. Han synes virkelig også at det er blevet flot og vi er begge enige om at det er et helt nyt køkken vi har fået. Fliserne giver et helt andet udtryk og køkkenet ser ligesom mere færdigt ud og har fået lidt kant. Jeg er VILD med det.

Tusind tak til dig svigerfar  

IMG_1528IMG_1530

Flere har spurgt ind til hvilke fliser vi har brugt mv. så her kommer lige lidt praktisk info.

Fliserne er købt i en butik der hedder noget så eksotisk som Flise Bent i Herlev. De havde super service og gode priser. Flisen vi har valgt er DENNE og den koster kun 278 kr. M2, hvilket var til at overskue. De er med blank overflade og har facetslebne kanter. Den fås også som 1/2 fliser, hvilket er smart når man skal have en pæn afslutning.

Vi valgte at købe DENNE hvide fuge som de forhandlede da jeg synes den var ret flot på deres udstillingsmodel. Den var nemlig meget hvid og så var den samtidig imprægneret således at den var resistent overfor dråber og dermed kunne andet sprøjt så nemmere fjernes. Win win!


IMG_1536IMG_1537

Jeg køber Nicolas Vahé produkter HER / Skærebrætter HER og HER / Kubus Bowl brugt som frugtskål HER / Kaktusser og krukker er fra min mor, købt på Saxenhøj / Køkken er fra Designa

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

1 kommentar

  • Helle Laursen

    Er lige nysgerrig. Er den hvide farve på skabene og fliserne den samme eller er det ligemeget

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg er træt af på min søns (krøllers) vegne