Greenjuicing

Swimwear

REKLAMEimage2 copy

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER

Som i ved skal vi om små 3 uger en forlænget weekend til Barcelona. Min mand skal på konference og mens han sidder og bliver klog i dagtimerne både torsdag og fredag skal jeg jo have tiden til at gå med noget andet.

Jeg tænker umiddelbart shopping, cafe og solbadning – hvis solen altså er fremme vel at mærke 😉 Det lyder som en god plan i mine ører da alle tre ting er nogle af mine absolut favoritbeskæftigelser  – og jeg tror ikke jeg kommer til at kede mig mens han er afsted 😉

Derfor har jeg fundet lidt forskelligt badetøj frem hvis nu vejret arter sig. Jeg står i den grad og mangler noget nyt og så kan jeg ligeså godt få det i hus nu så det også kan bruges resten af sommeren når der skal bades med ungerne 🙂

Grundet mine grimme ar på maven pga. operationerne er jeg nok mest til badedragt. Men har dog fundet et par bikinier som jeg synes er super fine, hvis nu man skulle kaste sig ud i den slags. Markedet bugnet faktisk af rigtig fine badedragter og her får i mine favoritter med striber, prikker og klassisk sort. De tre nedenfor er i den billige ende – den ene koster faktisk kun 141 kr – win win!

image1 copy

1. HER / 2. HER / 3. HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenjuicing