‚úē
Sommerferie bootcamp

Den smukkeste daybed

image Jeg tror jeg er forelsket. Materialistisk forelskelse helt ned i maven ūüėČ

Sofakompagniet lancerer nemlig til september en helt ny og i særdeleshed smuk kollektion; The Infinite Collection og i den er der bla. den smukkeste daybed jeg næsten ikke kan leve uden.

I deres pressemateriale står nedenstående beskrivelse og jeg synes den er så fin at jeg deler den med jer her:

Storbyens farvestrålende menneskemylder og diversitet. Travlhed, lyde, dufte, trafik, mennesker og indtryk overalt omkring dig.

Smukke bygninger, nye som gamle. Inspirationen er enorm, energien er stærk og alle sanser bliver pirret. Storbylivet emmer af kaos og charme.

Du er tilbage i din base, dit hjem. Roen indfinder sig, og det er tid til at bearbejde dagens indtryk. Du har brug for at finde din grounding og det jordnære.

Naturen bringes med ind. Der skal v√¶re plads til bl√łde v√¶rdier og f√¶llesskab i hjemmets indretning, med varme tr√¶farver og l√¶kre naturlige kvalitetsmaterialer.¬†

Med The Infinite Collection kombinerer Sofakompagniet den nordiske minimalisme, hvor der er fokus på silhuetter og den skarpe form, med kvalitetsmaterialer som anilinlæder og rå tekstiler. Tankerne ledes hen mod velkendte oplevelser i naturen.

Ordet¬†infinite¬†betyder uendeligt, og med det pr√łver vi at sige, at l√¶deret er et materiale som har en n√¶sten uendelig levetid. Faktisk bliver det kun smukkere med tiden, og den tanke kan vi godt lide.

Vi ser en klar tendens mod rige kvalitetsmaterialer og tidl√łs elegance. Derfor g√•r vi linien ud, og tilf√łjer l√¶der til vores kollektion. Man kan sige at gamle traditioner m√łdes med nutidens moderne liv.“, udtaler Kreativ Direkt√łr hos Sofakompagniet, Cathrine Rudolph.

image imageimage Jeg er fuldstændig vild med den. Kvaliteten, farven og designet. Den ville passe så smukt ind hjemme i vores nordisk indrettede hjem og bringe noget varme og liv ind i de (næsten) helt nye og meget hvide rammer.

Jeg har faktisk hele to steder jeg kunne se den placeret for mig. Det ene er i stuen hvor den ville passe smukt ind nede for enden. Stuen f√•r lige om lidt et nyt enkelt reolsystem, s√•ledes at jeg har en arbejdsplads derinde. Denne daybed ville passe s√• fint overfor reolen s√• jeg lige kunne tage et hvil i ny og n√¶ ūüėČ

Den anden placering er i vores k√łkkenalrum. Dengang vi flyttede ind stod vores sofa midlertidligt derude da alle flyttekasserne stod i stuen. Det var faktisk ret l√¶kkert med en afslapningsplads derude og vi var lidt lune p√• ideen dengang. Men s√• satte vi den sk√¶nk op som vi havde med fra det gamle hus og s√• strandede ideen ligesom. MEN nu er den blevet v√¶kket til live igen ūüėČ Jeg kan lige se det for mig! Det vil se undersk√łnt ud OG v√¶re super praktisk med en lille hyggekrog derude. Sk√¶nken rummer egentlig bare ungernes kreative sysler og dem kunne jeg godt finde plads til andre steder – s√• jeg er faktisk lidt hooked p√• den ide…

Dr√łmme kan man jo altid! Er den ikke bare flot? Kollektionen indeholder selvf√łlgelig ogs√• andre ting – deribland nedest√•ende lille puf – kunne godt lige snige den ind i stuen t√¶nker jeg. Vi mangler tit lige en ekstra siddeplads og der ville den v√¶re sk√łn!

Suk altså!

Prisen for Alex daybed ligger på 8.999,- hvilket er en rigtig fin pris for en daybed i 100 % anilin Læder. Den lille puf står til 1.899,-

The Infinite Collection lanceres fredag d. 16. september 2016.

image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, s√• husk at du kan f√łlge med p√•¬†Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Camilla

    Ej hvor er den l√¶kker – den kunne v√¶re s√• fin i jeres k√łkken alrum! ūüôā

    Siden  ·  Svar p√• kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie bootcamp