Sommerstyles til Gro

En dejlig weekend ♡

IMG_3543

En dejlig og varm weekend lakker mod enden. Det har været en skøn en af slagsen. Elsker sol og sommer i Danmark – der er intet der er bedre.

Det er lige gået op for mig at jeg rent faktisk ikke skal mere ind på studiet før jeg skal til eksamen om nogle uger. Vi har ikke mere undervisning, men fået stillet en opgave vi skal løse individuelt og derefter forsvare mundtligt. Opgaven skal afleveres på min fødselsdag d. 16, så har egentlig pænt travlt. Men ret vildt at tænke på at sommerferien er lige om hjørnet. Dejligt og til trængt. Efter ferien starter et nyt eventyr når jeg begynder min praktikperiode – jeg glæder mig virkelig meget! Som i måske så på Instagram i løbet af ugen, skal jeg i praktik hos den skønne webshop Cahetu. Cahetu er min absolut favoritshop når det kommer til lækkert interiør og design til boligen og jeg kan slet ikke vente med at komme igang efter sommerferien. Det bliver så godt og jeg har den helt rigtige fornemmelse i maven!

Anyway – så passer det mig ret fint at jeg kan arbejde herhjemme fra i morgen da jeg sidder med ondt i halsen, snot og ømme ører efter nok at have siddet for meget i træk herhjemme grundet de varme temperaturer.

Weekenden har budt på en masse solskin, havehygge og hårdt arbejde. Sidstnævnte blot for nogle af os 😉 Mine kære svigerforældre var så søde at troppe op lørdag med traileren fyldt til randen med træ. Træ som skal blive til vores ny hegn rundt om vores nye loungeområde som i kan læse mere om HER.

Manden min og svigerfar fik gravet huller og støbt stolper mens sveden haglede af dem. Farmor legede med Gro og jeg diskede op med kolde øl, kaffe og jordbærkage i en lind strøm 😉 Nu står stolperne og næste weekend følger resten så. Jeg kan slet ikke vente – det bliver SÅ godt!

I dag søndag var Gro og jeg til et virkelig skønt Playmobil event på Islands Brygge – mere om det en anden dag, men jeg kan i hvertfald sige her på falderebet at jeg havde en meget stolt hestepige med hjem 🙂

Søde Signe fra bloggen Copenhagen Kiddo havde taget nogle øko rabarber med da de havde så mange i kolonihaven, så nu skal jeg lave noget saft tænker jeg. Det har jeg aldrig prøvet – måske nogle har en god opskrift?

Jeg håber at i derude har haft en skøn weekend og må få en dejlig start på ugen.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerstyles til Gro