En dejlig weekend ♡

Fede t-shirts

IMG_3544

Forleden faldt jeg over en SKØN t-shirt hos søde Lou fra bloggen Golden Ghetto på Instagram og jeg synes simpelthen at de er så fine at jeg må dele dem med jer. Hvem kan ikke bruge en hvid pæn tee med et lille tvist? Især her sommeren over. Disse er mine favoritter men der er mange flere inde på siden. Jeg MÅ eje et par stykker – nu er det bare om at vælge!  Men til 199 kr. stykket er det jo ikke den største udskrivning hvis man skulle fortryde og forelske sig i en anden 🙂

Synes i ikke de er cool?

Du finder dem lige HER og JUNIQE – Art. Everywheres Instagramprofil lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dejlig weekend ♡