Min store lille pige

I sommerferien skal jeg

9f0a8ab0878347239e84c993b698fb32I går fredag fik jeg endelig sommerferie efter at have slæbt mig ind til eksamen med 38,5 i feber. Det gik ok – men det holdt hårdt! Pyha det er hot at have feber med den temperatur der hærger over Danmark de her dage 😉

Nu starter 8 ugers sommerferie så og lad mig bare slå fast at jeg er SÅ KLAR! Jeg har talt ned til at dagen ville komme og jeg glæder mig som et lille barn til at hive stikket ud og komme helt ned i gear. Ungerne holder jeg hjemme hele deres ferie, så de næste 6 uger står på hygge, sol og is i rigelige mængder 😉 Min mand har taget ferie i 3 uger i år – for første gang nogensinde – ellers har det kun heddet 14 dage og det er altså for lidt når man arbejder så meget som han gør.

Men jeg tænkte det kunne være hyggeligt at dele mine planer for de næste 8 uger, så de kommer her:

De næste 8 uger skal jeg:

– hygge med mine børn – de første par uger er vi alene så der skal vi ud og opleve noget forskelligt

– på stranden (vi bor kun 800 m væk, så det er super fedt)

– forhåbentlig sove liiidt længe

IKKE smørre madpakker (hurraaaaaaaa)

– spise MINDST en is dagligt

– fortærre umanerligt mange grillpølser

– drikke store mængder kølig hvidvin ude i vores nye lounge område

– færdigmale ovenstående lounge område – eller det nye hegn der er sat rundt om terrassen

– indrette vores loungeområde – YAY det glæder jeg mig til

– ses med mine veninder – det har været temmelig forsømt!

– lave de video indlæg til bloggen jeg har snakket om længe

– færdiggøre nogle indlæg der har skulle være færdige forlængst!

– løbe hver anden dag (mere om det en anden dag- jeg har nemlig en plan)

– til Sverige i sommerhus med Kim og ungerne sammen med svigerfamilien

– til koncert med Beyoncé sammen med min veninde Anette (wehuuuu)

– en uge til Sønderjylland med Kim og ungerne sammen med mine forældre og søster/svoger

– bekæmpe en forfærdelig masse ukrudt i haven

– sætte mit nye hjemmekontor op inde i stuen

– indrette børneværelser på ny (mere om det en anden dag)

– på forlænget weekend til Paris med min søster (det var hendes 30 års gave sidste år)

– nyde roen på Lolland nogle dage

– desværre ikke til nogle bryllupper. Ville så gerne til bryllup altså!

– nyde livet og lade op til at skulle i praktik, som jeg glæder mig SÅ meget til

Skal i lave noget spændende? Som i kan se står den primært på ferie i Danmark for vores vedkommende udover et smut til Sverige. Ungerne har aldrig været ude at flyve men jeg drømmer om snart at have råd til at give dem, den oplevelse. Ville elske at se dem lege på stranden og i poolen et sted hvor solen for det mindste skinner og palmerne svejer i vinden 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store lille pige