NEW HAIR

I want…

REKLAMEmerci

Party: Kjole HER / Taske HER / Stiletter HER Casual: Skjorte HER / Clutch HER / Sko HER

Mens jeg sidder og laver eksamensopgave snuser jeg lidt rundt på nettet engang i mellem… Apropos DETTE indlæg om overspringshandlinger fra sidste eksamen 😉

Jeg faldt over et par styles som jeg godt lige kunne tænke at skrue mig selv i henover sommeren. For jeg regner da så sandelig med at sommervejret kommer igen. Please.

Den sorte kjole er bare SÅ smuk! Suk hvor kunne jeg godt tænke mig den. Måske jeg skulle ønske mig den i fødselsdagsgave? Det er jo lige om lidt at jeg fylder halvrundt… (shhhh)

Jeg er ret så glad for mine sorte stiletter fra By Malene Birger og disse i den smukke rustfarvede nuance ville da ikke gøre noget at tilføje skabet. Jeg er blevet ret stor fan af skjorter her den sidste tid – og denne smukke blå sag kunne være fin til brune sommerben og hvide sneakers. Jeg ved godt at der står det er en skjorte, men jeg synes altså at den ser lang nok ud til at kunne bruges uden bukser 😉

Nå, det var bare et hurtigt pip… tilbage til opgaven!

Jeg har fundet alle sagerne hos den skønne butik Merci 

God torsdag 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW HAIR