By Nord lagersalg

NEW HAIR

IMG_3664I dag har jeg været en tur forbi Gun Britt Coiffure  – dejlig overspringshandling midt i eksamen 😉 Nu havde jeg haft en tid i et par måneder så jeg ville altså ikke aflyse den selvom jeg måske kunne have brugt min tid mere konstruktivt men på den anden side skal man heller ikke lade sig kimse af Maria-tid engang i mellem.

Eftersom at jeg ikke er blevet klippet i – hold fast – over 7 år, skulle jeg være helt sikker på, at det var en der kunne klippe som jeg gerne ville have det. Ikke at min frisør her i provinsen ikke kan klippe, hun gør det fremragende på ungerne – jeg kunne bare godt tænke mig noget andet når jeg endelig selv skulle under saksen.

Jeg havde set flere fine kreationer inde fra salonen, både på Instagram men også irl. Sidst min veninde Michelle fra studiet, som har fået en virkelig flot klipning! Det var lige det sidste skub til at jeg fik bestilt en tid og i dag var dagen så (omsider) kommet.

What to do

Jeg havde bestilt tid hos Frederikke som er junior-stylist (elev) da jeg havde hørt positivt om hende og jeg blev bestemt ikke skuffet. (Prisen for en klip hos en junior-stylist er 510 kr – hvilket er en meget rimelig pris synes jeg)

Frederikke synes at der skulle klippes et godt stykke af da det var blevet pænt slidt og tørt. Mit hår har altid været super sundt og kraftigt, men efter en misfarvning 1 1/2 år tilbage har det lidt desværre. Og det vidste jeg jo godt… Men det er nemt at sætte et langt hår op i en hestehale 😉

IMG_3695

Hun synes at vi skulle klippe et PÆNT stykke af og klippe lidt op fortil så det gav lidt spil og ikke var så sammenklasket. Jeg har fra naturens side fald i håret og det ville komme bedre til sin ret ved at klippe i det. Jeg nikkede og smilede mens jeg indeni tænkte (shiiiit mit laaaaange hår) MEN nu sad jeg der og jeg stolede blindt på Frederikke!  Jeg sippede til min dejlige smoothie mens jeg nødt at blive nusset om i skønne omgivelser. Jeg har aldrig været i salonen før, og jeg må sige at den virkelig er fin! Friske blomster, lounge møbler og pæne lamper – det kan vi li´;)

Resultatet

Jeg er SÅ glad for resultatet – selvom jeg føler at halvdelen af min manke er væk! Jeg skulle lige kigge en ekstra gang i spejlet derinde da det er en KÆMPE forandring synes jeg. Især efter hun havde glattet hele håret inden hun satte saksen i, tænkte jeg wow har jeg så langt hår…Men jeg er virkelig tilfreds med klipningen og synes at det frisker helt vildt op – og et par af mine veninder samt søster synes det samme heldigvis 😉 Der blev klippet godt 15 cm af – før gik håret ned under mine bryster og jeg kunne skjule dem i det (ja helt lange er de ikke endnu 😉 ) – nu går det til over brysterne og lidt kortere ved ansigtet.

Før og efter

Jeg har ikke lige fået taget de bedste billeder – jeg er ikke vildt god til at tage billeder af mig selv, men jeg håber at i kan se resultatet herunder 🙂

hår

Jeg glæder mig helt til at skulle vaske det samt rede det ud, bare for at mærke forskellen…

Hvad synes i? Jeg er spændt på at høre jeres mening 🙂

Jeg ved at i er mange derude der synes at mit lange hår var SÅ pænt – og det synes jeg også selv. Det skal også være langt igen. Bare et lidt sundere et af slagsen.

hår2

For en god ordensskyld vil jeg pointere at jeg selv har betalt for klipningen – bare så det lige er på det rene 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

12 kommentarer

  • Vildt pænt!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Du ser skide godt ud! Jeg syntes dit hår var SÅÅ flot før, og lagde ikke mærke til det trængte til en klipning. Men nu med før og efter billede ses det tydeligt, så flot til dig og en tydelig sund fin kant. Hvor er det fint, og stadig så langt og flot:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mamamaruska

      Tusind tak 🙂 Jeg lagde heller ikke selv mærke til det fordi jeg havde det oppe hver dag. jeg kunne godt lide det lidt casual look det havde med det lange men nu det er klippet af ser jeg hvor sundt resten er. Det var så godt jeg fik taget mig sammen – og det skal jo nok blive langt igen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Så flot

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

    Så flot! Glæder mig til at se det (og dig) live i Fårup 😀✌🏼️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Vincentz

    SÅ flot!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så fint og meget mere friskt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mamamaruska

      Tak 🙂 Ja min mand sagde også til mig i morges at jeg så mere frisk ud 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Nord lagersalg