Sneakers med 30-50% rabat

Stilstand

imageHer er lidt stille. Først var der eksamensopgaven som jeg lavede med feber og snot. Så var der vores tur til Nordjylland med snot og ondt i ørene og nu er jeg gået (helt) ned med flaget.

Lungebetændelse og mellemørebetændelse og slem forkølelse lød dommen, da jeg i går havde kæmpet mig ned til lægen på cykel. Ikke et klogt valg mente lægen som pænt bad mig trække den hjem 😉

Penicillin i 10 dage men forhåbentlig en bedring MEGET før. Jeg skal nemlig til eksamen på fredag, som i overmorgen og lad os bare sige at jeg lige nu ikke er synderligt klar. Jeg har lige sovet 4 timer og har det stadig lige så skidt –  om muligt faktisk værre.

Håber at i morgen bliver bedre så jeg lige kan nå at få kigget lidt på forberedelsen. Men det må gå som det går – sådan er det og så står den på sommerferie i 8 uger inden jeg starter op hos skønne Cahetu i praktik ultimo august. Yay!

Nå, jeg ville bare lige give lyd om hvorfor her er lidt kedeligt herinde og blot er blevet til lidt udsalgstips – vi ses på den anden side 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers med 30-50% rabat