Gilmore Girls på Netflix

Ekstra 15% på udsalg + andre tips

REKLAMENY
Så er udsalgsslutspurten snart ved at sætte ind de fleste steder. Der er rigtig mange gode ting til nedsatte priser rundt omkring, så måske du skal have fyldt basisgarderoben op eller supplere ungernes sommerstyles op til ferien. Jeg køber i hvertfald altid frem – det er rart at spare penge når man er på SU 😉

Jeg har f.eks. set at Babyfryd har bla. 40% på både Levis  og Marmar som vi er glade for og House of kids har min 40 % på alt udsalg og har også virkelig meget lækkert.

Little Columbine har også sat ekstra fine ting ned og der er som altid gode styles at hente. Det samme gør sig gældende for Minmorsbutik 🙂

* SPAR 15 % EKSTRA *

MEN i dag søndag er det Super Søndag! Hos Boozt får du nemlig KUN i dag en 15% voucher på til HELE UDSALGET ( gælder når du shopper for 899 kr)

Tilbuddet inkluderer brands som Ganni, By Malene Birger, Tommy Hilfiger, Day Birger et Mikkelsen, Molo, Danefæ, Angulus, Mini A Ture med flere!

Brug koden: EXTRA15 indtil midnat

Find alt til kvinder HER, mænd HER og børn HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gilmore Girls på Netflix