Madglæde

Gilmore Girls på Netflix

REKLAMECENOQ0JUUAER0Wb-700x350Dansk sommer =Regnvejr = Netflix!

Jeg har lige opdaget at en af mine yndlingsserier fra da jeg var yngre (okay så – elsker den stadig) – Gilmore Girls nu kommer på Netflix! Faktisk kunne du fra i går d. 1/7 se  alle 7 sæsoner på Netflix og det giver dig god mulighed for at catche up inden du kan se de helt nye afsnit som kommer sidst på året. YAY!

De nye afsnit går under betegnelsen “Et år med Gilmore Girls” og der kommer i alt fire nye episoder med hver en varighed på 90 minutter – jeg glæder mig!

Jeg har altid vært fan af Gilmore Girls og elsket at flade ud på sofaen til serien hvad enten man har grinet eller fældet en tåre med seriens to hovedpersoner 🙂

Til de af jer der ikke kender til serien kan jeg fortælle at vi følger den selvstændige singlemor Lorelai og hendes begavede datter Rory, som begge har en humoristisk tilgang til tingene. De to kønne piger står over for de traditionelle udfordringer i hverdagen som kærlighedskvaler, indbyrdes uenigheder eller forholdet til Lorelais snobbede mor, der har en tendens til at ville blande sig i alt.

Lorelai og Rory er mor og datter og bedste venner på én og samme tid. De kender hinandens  usikkerhed og sårbarhed på godt og ondt og følger med i og støtter op om hinandens sociale liv på trods af at de er meget forskellige. Jeg elsker den tilgang de har til tilværelsen og den spænding serien har grundet deres modsætninger men også det sammenhold de som familie har.

Jeg er fan 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madglæde