Fin bomberjakke til blot 249 ,-

Klar til det danske sommervejr

SPONSORERET
ellos

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER/ 13 HER

Som i ved er jeg ret glad for Ellos. En webshop som indeholder alt hvad hjertet begærer og som er spækket med fede styles til både mor, børn, manden og boligen!

Jeg har en del ting fra deres boligkategori herhjemme og dem plejer i at være vilde med og jeg får dagligt spørgsmål på Instagram på nogle af dem 🙂

Den kommende tid vil jeg sætte fokus på nogle af alle de forskellige ting Ellos rummer. Jeg har allerede nogle ideer på tegnebrættet og jeg tror i vil synes at de er brugbare, så jeg håber at i vil se med.

I dag starter jeg med en lille sommercollage over styles jeg godt selv ville kunne iføre mig her i den danske sommer. En sommer hvor man skal være klar på både regn, hagl, sol og blæst.

Jeans, t-shirt og en strik – så er man ligesom helgarderet til en dansk sommerdag og så kan man enten tage et par sneakers eller et par stiletter alt efter humør og vejr 🙂

Jeg er vild med det fine mohair tørklæde, som faktisk lige nu er på udsalg med 50 %. Det fås både i sort, grå, lyseblå og rosa. Det koster nu kun 119 ,- og fås HER.

Ellers er der et par tasker, solbriller og skønne stiletter med på collagen og jeg synes det hele er så fint. Især den frynsetaske kunne jeg godt tænke mig 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fin bomberjakke til blot 249 ,-