Det der sommerferie...

Madglæde

SPONSORERET

IMG_3931

Herhjemme elsker vi mad – som i eeeeeeeeelsker og det gælder os alle 4!

Især sådan en fredag som i dag når weekenden skal skydes igang elsker vi at planlægge hvad vi skal have at spise de forskellige dage. Hvilke retter, tilbehør, desserter, guf og hvad det hele skal skyldes ned med. Vi har en cola-dag som det hedder herhjemme. Den dag er lørdag og det er her ungerne må få et glas sodavand til aftensmaden. Det er stort kan i tro – og fordi det kun er én gang om ugen, så betyder det super meget for dem og de nyder det glas ekstra meget. Her i sommerferien hænder det dog at de får lov til at få en sodavand af og til hvis vi er på tur – men det er stadig en stor ting for dem, da det ikke bare er en selvfølge at de må få det herhjemme.

Det samme gælder guf. Fredag = guf dag – lige som hos så mange andre børnefamilier og det skal naturligvis handles ind sammen med resten af weekendens måltider som vi har planlagt. Og hvad er bedre end at gøre det et sted, hvor der er lidt lækkerier til ganen?

Menu afholder nemlig madfestival og bugner af lækkerier til weekendens måltider.  Hver fredag er store smagedag, hvor du mellem kl. 15-19 kan smage på udvalgte delikatesser.

Se selv her:

Når vi  jeg skal handle ind til weekenden, er jeg fan af at handle det hele samlet – især når man kun er udstyret med en jernhest som transportmiddel, prioriterer jeg altså at jeg kan få fingrene i alle de varer jeg skal bruge under ét tag  – selvom alt andet selvfølgelig ville give flere km. i benene og mere plads til guf 😉

Rigtig god fredag derude 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der sommerferie...