Billig fin t-shirt som skjuler feriemaven

New boots

IMG_8028Som jeg viste jer HER havde jeg fået støvlecrush og jeg kunne simpelthen ikke dy mig for at forkæle mig selv, selvom det var yderst svært at vælge mellem alle mine favoritter!

Men jeg tog det hårde valg (First World Problems) og besluttede at det skulle være disse støvler som først skulle herhjem og bo. Jeg skriver først fordi jeg ikke kan love at jeg ikke kommer til at klikke et par mere hjem senere på sæsonen…

boot

Jeg siger jer at de er lækre. Virkelig. Wau altså.

Jeg blev simpelthen så glad for dem i det sekund jeg pakkede dem ud af æsken. De røg selvfølgelig på med det samme så jeg kunne se om de passede – deraf billedet med bare stænger og boyfriendskjorten (som jeg btw. bor i – den findes HER) og de sad som smurt på min fod! De er så behagelige og bløde og jeg elsker dem allerede!

sofie

De findes lige HER og ellers kan i se alle de andre fine modeller jeg viste frem i indlægget HER. Der er SÅ mange fine altså. Suk!

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billig fin t-shirt som skjuler feriemaven