Final sale

På onsdag…

I_Love_Paris_2.svg

… smutter jeg en tur til Paris!

YAY – endelig kom dagen hvor jeg igen skal ned og nyde min absolut yndlings by! Jeg har glædet mig til at indsnuse den helt særlige stemning Paris emmer af, nyde en friskbagt croissants på en hyggelig fortovscafé, shoppe i de små spændende gader og til at lege turist med min søster.

Det er nemlig snart et år siden at jeg gav min søster denne tur til hendes 30 års fødselsdag. Bare hende og jeg. Jeg glæder mig helt vildt til at have hende på tomandshånd og til blot at sludre, hygge og sippe hvidvin uden børn der er sultne eller skal tisse og uden mænd der har ondt i fødderne 😉

Selvfølgelig har den sidste tids forfærdeligt terrorangreb sat en vis uro i os. Særligt min søster som skal være væk fra min niece Emilie for første gang – sådan rigtigt altså, er ikke stolt over situationen. Men vi nægter at lade grusomme terrorister sætte en dæmper på vores humør og glæde over at skulle ned og opleve Paris. Min søster har aldrig været i den skønne by før modsat jeg selv, hvor denne tur bliver min 5. hvorfor jeg har SÅ mange ting jeg skal vise hende. Åh jeg kan næsten ikke vente!

Jeg håber at jeg kan finde rundt i det hele. Jeg plejer at være afsted med min søde veninde Anette og det er hende der står for alt det praktiske med kort osv. Jeg har absolut INGEN stedsans – men mon ikke det går 😉 Det må tiden vise.

Så bloggen her kommer altså til at stå lidt stille de næste par uger igen – jeg håber at i bærer over med mig – men mon ikke også at i selv har en del mere spændende at tage jer til end at læse blogs de her dage? I hvertfald de af jer, der stadig holder ferie monstro 🙂

Jeg vender stærkt tilbage – med andet end lidt gode tilbudsindlæg – vi ses på den anden side.

Au revoir

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Final sale