De smukkeste prints + rabatkode ♡

20 % rabat = shoppesøndag

IMG_2399reklame4


Søndag, sofahygge og shopping – det klinger da meget godt sammen ik?


Det gør det i hvertald i mine ører, hvorfor jeg har lavet mig selv en collage over alle de skønne sager jeg agter at komme i min (virtuelle) indkøbskurv i løbet af i dag søndag. Både lidt til ungerne og jeg selv. Jeg trænger i DEN GRAD til nyt tøj. Dog var min plan at vente til der var røget en 5 kilo – men jeg må nok sande at jeg er nødt til at købe et par styles eller to.

IMG_2407

Det er Boozt der er endnu engang ude med en S K Ø N rabatkode, som denne gang giver 20% rabat på alle varer  – inklusiv nedsatte varer. OBS: Det gælder varer mærket med BESTDEAL.

(mærkerne Mango, Ralph Lauren, By Malene Birger, BOSS, Tommy Hilfiger, Barbour og Eton er dog ekskluderet og det gælder for køb ved min. 999 kr)

Jeg var inde i byen i går lørdag og prøvede den smukke Ganni kjole som jeg er helt vild med. Måske den skulle klikkes hjem…ligesom de meget populære vinterstøvler spøger… Prøvede også disse fede støvler fra Angulus – mega fede med kilehæl. Så behagelige at have på…

Brug koden BESTDEAL og den gælder altså KUN i dag søndag

Find alle de nye skønne efterårsstyles HER


H A P P Y  S H O P P I N G


Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De smukkeste prints + rabatkode ♡