2 år siden helvedet brød løs

De smukkeste prints + rabatkode ♡

IMG_2261reklame4


Jeg er h e l t  v i l d med de smukke prints fra Trine Holbaek. Jeg elsker den ro, enkelthed og dybde Trines håndmalede prints har. Jeg er jo, som i ved, kæmpe fan af den nordiske natur, hvorfor disse smukke prints passer som skabt til mig og vores indretning herhjemme.


Trine har malet designet i hånden med akvarelmaling og derefter er det blevet trykt på kvalitetspapir, som er særdeles kraftigt i kvaliteten og desuden lidt mat og ru i overfladen – hvilket giver et super lækkert udtryk i mine øjne. Vigtigt for mig var, at papiret de er trykt på er syrefrit. Det betyder at farverne ikke vil falme selvom de er udsat for sollys, som vi med store vinduer over det hele har konstant hjemme hos os. Det er så surt når nogle af ens billeder går hen og bliver helt matte at se på.

IMG_2263IMG_2262

Vi har nogle af de klassiske og meget populære blå prints fra Trine Holbaek Designs, som vi er super glade for, hvorfor det ikke tog mig lang tid at beslutte at hendes to helt nye designs – som emmer af sensommer – skulle herhjem og bo.


Smukke sensommerprints


Jeg er helt forelsket i dem. Det er som om at stå ude midt i naturen når man kigger på de to prints Delicate og Scenery –  som skiller sig lidt ud fra Trines andre designs ved at have lidt mere douche farver samt nogle meget fine og feminine streger.

IMG_2135IMG_2264

Altså – jeg elsker jo douche og det med lige at få et lidt feminint touch indedøre er jeg ligeledes ret glad for 😉 Jeg synes at de begge har en utrolig ro over sig og man kan nærmest se blomsterne sveje i vinden for sig. Derfor har jeg også valgt at det fine Scenery har fået plads på min nye hjemmearbejdsplads. Det burde måske komme op og hænge i den fine Moebe ramme jeg har sat det i, men jeg ELSKER at sidde og kigge på det mens jeg arbejder. Det er ren terapi i mine øjne ♡ Jeg tror jeg vil have Delicate op i soveværelset ved siden af min natlampe. Tænker at det vil være så smukt og fint at gå i seng til hver aften.

IMG_2265IMG_2266Rabatkode til jer ♡


Jeg har været så heldig at få lov til at forkæle jer søde læsere med en rabatkode på hele 20% på ALT hos www.trineholbaekdesigns.dk.

Brug koden ‘mamamaruska’ når du kommer til checkout så fratrækkes rabatten. Koden gælder t.o.m. nu på søndag d. 25/9-2016.

Jeg håber at det kunne bruges – måske du ligesom jeg er lidt forelsket i de smukke prints?

Indlægget er lavet i samarbejde med Trine Holbaek Designs, men begejstringen er helt min egen 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 år siden helvedet brød løs