MGP, guldprikker og store smil

Ganni Crush + min favoritjakke

REKLAMEganni1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER /10 HER / 11 HER / 12 HER

Ingen kan her på domænet være i tvivl om at jeg elsker Ganni! Ganni er et brand som gang på gang laver nogle styles som bare giver mig kriller i maven og ondt i pengepungen 😉 Jeg har en ting for blonder, fede prints og lækre materialer – og her rammer Ganni altså dem alle.

Sidste år var jeg heldig at få fingrene i denne skønne sag af en jakke brugt, da den ikke var i kollektionen sidste sæson og nu havde jeg altså sat mig for at jeg SKULLE have den! Nu er den så lige landet online HER i så skønne farver. SUK jeg fristes faktisk til en mere for den jakke den er bare SÅ perfekt til årstiden vi snart rammer. Altså på papiret er det jo efterår, men vejret leger ligesom højsommer… Men lige om lidt så er jakken højaktuel og du vil ikke fortryde den investering den er.

Jeg brugte min hele efteråret sidste år samt det meste af vinteren undtaget når vejret lige krævede en super varm dunjakke og så igen hele foråret indtil det blev tid til læderjakke og tynde frakker. Og de plejer altså at blive totalt udsolgt hurtigt, så hvis du har haft et godt øje til den så slå til NU.

Her er jakken in action – ikke lige det bedste shot med meget trætte øjne – men man kan godt fornemme hvor skøn jakken er og jeg har virkelig fået mange komplimenter med på vejen 🙂IMG_1715

Det er lidt ligesom disse støvler som også er vældig populære. Jeg nåede ikke at få fingrene i dem sidste år så overvejer kraftigt… De er altså fede. Både i brun og sort… What to choose…

Ellers er jeg meget lun på denne lækre strik, denne skønhed af en bluse, bodyen her samt kjolefavoritten 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MGP, guldprikker og store smil