Min artikkel i ALT for damerne

I’m back!

IMG_0840Så er jeg tilbage efter en hel uges sygdom. Ak hvor havde jeg ondt af mig selv! Mandeinfluenza og døden nær er jeg næsten på vippen til at sige 😉 Men også kun næsten!

MEN nu er feberen væk, hørelsen næsten tilbage, luften kan trækkes nogenlunde gennem  næsen og halsen behøver ikke en lind strøm af honning dagen lang 😉 Jeg kan dog stadig mærke at det var en hård omgang, for hold op hvor er jeg brugt og øm i hele kroppen synes jeg – det tager lige lidt tid at være helt oppe på beatet igen. Men bare det at have rejst sig fra sofaen er altså skønt!

Jeg har en masse indlæg i vente til jer oppe i hovedet, men synes pludselig at min tid er skrumpet lidt ind efter jeg er startet i praktik – men jeg gør hvad jeg kan for at holde jer en lille smule opdateret. Kan jo ikke undvære det alt for længe af gangen 😉 Jeg har også snart et par videoer klar til jer – jeg vil bare lige gerne have overstået den enorme mængde af udslæt jeg har i hovedet. Bare en lille smule så i ikke bliver forskrækkede – jeg kunne se på Instagram at folk forlod mig i hobetal efter jeg vidste en lille story med mit skønne fjæs og en ansigtsscrub. Sorry – men sådan ser jeg altså ud 😉

Husk endelig at komme med input hvis der er noget i savner her på domænet, noget i gerne vil vide noget om eller noget helt tredje – jeg er meget modtagelig 🙂

Dejlig dag til jer derude <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min artikkel i ALT for damerne