Efterårsnyheder med min. 20% rabat

MGP, guldprikker og store smil

REKLAMEIMG_1179I onsdags startede Gro til dans. Det er første gang at hun sådan rigtig har ville gå til noget. Vi har prøvet mor/barn gymnastisk, tumlingehold og fodbold – men hun ville hellere sidde på mig og gemme ansigtet i min favn end at slå koldbøtter, gå på line og drible. Og sådan var det bare. Ingen tvang herfra – hellere vente til hun selv havde lysten og turde give lidt slip. Jeg har også altid været sådan som barn, så ved præcis hvad for en følelse hun havde og jeg vidste at hun på et tidspunkt nok skulle blive klar.

Det skete så i onsdags, hvor hun startede til dans og hun var pavestolt! Jeg har været heldig at få lov til at arbejde hjemmefra et par dage om ugen under min praktikperiode hos Cahetu, og da den lille frøken pludselig ytrede ønske om at gå til dans – “altså sejt dans mor, som i MGP” – var jeg heldig at den lokale danseskole (av min pengepung) havde et hold med MGP, hip hop og disco onsdag eftermiddag. Hvor heldig har man lov at være?!IMG_1178Jeg skyndte mig at melde hende til holdet og i samme åndedrag skrive til Birgitta fra KNAST by Krutter, som jeg kender fra mine unge dage, at jeg skulle bruge noget af hendes fine gymnastik tøj ASAP! 😉 Jeg valgte denne dragt med guldprikker og flæser (og et andet sæt – begrænsningenstype har jeg aldrig været) – flere af jer der følger med på IG og så storyen, kom med meget søde kommentarer – hun var nu altså også ret sød, hvis jeg selv skal sige det 😉 Hun havde et par sorte shorts ud over og elskede det!

Begejstring:

Stolt cyklede hun afsted til dans, hele den lange vej ned til byen, gik selv ind i danselokalet med sin gode veninde Lærke fra skolen og kom pavestolt ud efter de tre kvarter lektionen varer, med et smil der gik op til begge ører.

SHIT, hvor var det bare en god oplevelse altså. Hun er så glad for det og jeg kan SLET ikke vente til at man må komme en og smugkigge lidt bag de lukkede døre…

Min lille cykelmyg:

IMG_1173

Hvad med jeres børn? Går de til nogle fritidsaktiviteter?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Fruboisen

    Hun er smuk i sin fine dragt😊
    Min ældste dreng på 9 har altid haft lidt “anderledes” interesser. Både hvad angår leg og sport. Han har feks. aldrig leget med biler osv. Uerfarenhed forældre som vi var i starten, prøvede med de gængse fodbold og gymnastik. Uden succes!! Sidste år startede han så til taekwondo. Endelig noget han faldt for, men grundet hård træning flere gange ugentligt tabte han interessen her også.
    Nu er han startet til hiphop. Og vi kan mærke de er noget helt andet. Han elsker at danse, og er i al beskedenhed, ret god.
    Jeg har selv danset 12 år, så synes der er rigtig hyggeligt at komme på en danseskole igen. MEN PRISEN😱 Det er vildt at det skal være så dyrt. For 45 min.
    Tror man nogen gange skal mange forskellige ting igennem, før de finder det de virkelig godt kan lide. Men jeg synes det er det hele værd.
    Min yngste dreng… Han er en helt almindelig fodboldtosse på 5 år😀👍🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsnyheder med min. 20% rabat