20 % på Ganni og Goya

Status på børneværelserne


IMG_2210

reklame4

Sengehimmel HER / Drømmefanger HER


I er mange der spørger til om jeg ikke snart viser mere fra ungernes værelser – og jeg skylder jer en forklaring. Som jeg gladeligt fortalte jer i videoen HER, skulle jeg indrette Haralds og Gros værelser helt på ny grundet den vandskade vi havde tilbage i maj.


Hele indretningen var planlagt oppe i mit lille strukturerede hoved og jeg glædede mig til at komme igang. MEN så skete det at min kære mand besluttede sig for at vi på INGEN måde skulle have de gamle reoler fra Jem og Fix op. Mine elskede selvbyggede reoler, som jeg synes er TOP skønne og mega smarte på børneværelserne! Dumpet.

Spørg mig lige om  jeg blev sur og gal i skralden og stampede i gulvet som kun en trodsig 2-årig kan gøre?!? Hele min planlægning faldt jo på jorden. Det jeg havde gået og brugt tid på at tegne og planlægge smuldrede mellem hænderne. Ja i know – det er kun børneværelser – men for mig var det en stor ting pludselig at skulle indrette dem på ny og lave nogle fede og langtidsholdbare junior/præ-teenager værelser. Dumme mand! 😉

Herhjemme får jeg ikke bare lov til at indrette som jeg vil – næ nej  han har en mening om det hele – og tit er det rart men nogle gange ville jeg ønske at han bare var ligeglad 😉

Så status er pt. at ungerne stadig har deres ting i flyttekasser (i know) men at de nu er rykket ind på deres værelser på den ene endevæg indtil vi bliver enige om hvilke møbler de så skal have.

Vi har dog rykket deres senge og skriveborde ind, således at det bare begyndte at minde en smule om et værelse igen. Gro har ikke snakket om andet end sin hule og den er endelig kommet op. Hele sengen er slet ikke færdig indrettet – men små skridt. Synes simpelthen at tiden løber fra mig efter jeg er startet i praktik! Men hun ELSKER sin hule og sin drømmefanger – nu skal jeg bare lige finde de helt rigtige velourpuder dertil 🙂

Jeg glæder mig til at vise jer lidt mere derfra – i må lige nøjes med et smugkig inde fra Gro.

Andre der har mænd man kunne bande langt væk engang i mellem? 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på Ganni og Goya