Kom med mig til Premiere på Disney Channels Soy Luna

Træt af mig selv

IMG_1417


Ja så kommer der en klagesang igen. I må gerne allerede nu tænke, så tage dig dog sammen kvindemenneske og hoppe videre hvis i ikke magter det 😉


Jeg har jo utallige gange før skrevet om min kamp mod de ekstra kilo her på domænet og nu er det skisme blevet til et par stykker til… Så træls altså. Det er som om at jeg er ude at kontrol og ikke har en stopklods. Jeg ved stadig godt at jeg for nogen, overhovedet ikke ser choppy ud, men et er hvordan andre ser mig og noget andet er hvordan jeg selv gør. Det skrev jeg også om HER. Jeg ville ønske at jeg bare kunne slappe af, elske mig selv som jeg er og tænke at det går nok. Men det kan jeg altså ikke.


Ny garderobe?


Jeg er simpelthen inde i en dårlig rytme som ikke gør noget godt for hverken krop eller sjæl og nu må der gøres noget. Nuvel det har jeg proklameret før, men eftersom at jeg nu kan konstatere at + 7 kilo har gjort at jeg ikke kan passe noget af mit tøj må der sættes ind. For jeg har simpelthen ikke råd til at shoppe en helt ny garderobe!

Og det med tøjet er altså lidt grelt eftersom jeg er startet i praktik og godt vil se lidt smålækker ud når vi sidder der på vores spritnye kontor. Jeg føler mig kvapset og kikset – og det smitter så meget af på mit humør og det er hverken godt for jeg selv eller mine omgivelser.

Jeg ved bare ikke helt hvad der skal til. Jeg har så svært ved at få dyrket motion. Overvejer seriøst en personlig træner, så jeg kan blive sparket igang –  men igen det er altså svært på SU at finde råd til det hele… Men det må virkelig være den ultimative drøm pt da jeg både kan se og mærke at jeg ikke får rørt mig nok og min hud bliver ligesom ikke mere fast af at være rundet 35…(!)


Planen


Som billedet øverst viser så har jeg modtaget en juicecleanse fra Slowjuice Copenhagen i gave og den starter jeg med i dag. Så får jeg ligesom rystet det værste ud af kroppen og så kan jeg starte from scratch!

Planen må være at spare sammen til en personlig træner og indtil da få løbet lidt. Min POTS skal holdes nede og det er her motion kommer ind i billedet. Sidste år på samme tidspunkt havde jeg et kæmpe tilbagefald og det skal jeg ikke ud igen. I husker det måske, ellers kan i læse mere HER.

Derudover skal jeg sætte tape for munden og udelukke alt kage, chokolade og slik i hverdagen. Så må jeg spise lidt lækkert om fredagen med ungerne, for vil ikke sidde og være kunstig foran dem. De ser jo alligevel ikke alt det lort jeg æder i løbet af dagen – det er kun mig selv der ved det.

Nogle der har nogle gode fifs eller lignende? Trænger i den grad til opbankning 😉

Jeg har dog lovet mig selv en gave når jeg har noget mit mål som er – 7 kilo – men det har lange udsigter er jeg bange for…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

3 kommentarer

 • Lene (_runningmom_)

  Jeg kender alt til det du kæmper med lige nu! Jeg har selv ca. 7-8 kg. jeg skal af med.
  På trods af meget motion via løb har jeg stadig taget på igen (læs har tabt 30 kg.) og skal ikke tilbage dertil!
  Jeg har haft rigtig meget gavn af at tælle kcal. og har også prøvet at følge kostrådene fra “sense” som også er rigtig god – måske noget af dette kunne hjælpe dig😊 Jeg er sikker på du nok skal komme ned igen, krydser fingre for dig🌸 Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lioba

  Kontakt Iben-Erica og vælg et kostforløb!! Jeg har selv taget et hurtigt forløb, og hun har været SÅ forstående og sød. Ikke fordi jeg skal tabe mig, men har besøg af samme ven fra sukkerhelevede. Hun er gode priser, selv for en på SU. Det går nok næsten på i chokolade prisen 😉 det et det eneste råd jeg kan give, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fritz

  Som nogle “kloge” siger og jeg også selv har erfaret kan psykisk stress få kroppen til at lagre fedtet på de kedelige steder. Motionen kan styrke det psykiske velbefindende og dermed indirekte reducere vægten. Se motionen som en forkælelse af dig selv og din krop i stedet for et middel til vægttab. I mine stabile træningsperioder får jeg mindre lyst til de usunde ting og de smager mig ikke. Indtagelsen skyldes udelukkende de dårlige vaners magt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med mig til Premiere på Disney Channels Soy Luna