Spar 20 % på alt!

Weekend på landet

image


Godmorgen fra mit gamle pigeværelse


Ungerne og jeg tilbringer weekenden på Lolland hos mine forældre og jeg ELSKER det!

Min søde mor har været inde og hjælpe os denne uge da Kim har været på kursus og jeg har lang transporttid, så det kneb med at få logistikken til at passe. Derfor kørte vi i går samlet ned mod det flade Lolland og lod farmand blive hjemme og nyde freden 😉

I dag skal vi til min dejlige nieces 2 års fødselsdag og jeg glæder mig til at se både hende og min søster. Jeg ser dem jo ikke så tit og nu efter at min søster og jeg lige har været i Paris sammen sidste måned har man lidt søsterabatinenser 😉

I går da vi landede, efter alt for lang tid på motorvejen, havde min far linet op med mine yndlingschips og et glas rosé – se det er slet ikke så ringe endda.

Nu må jeg hellere stå op – har nydt at kunne sove længe og så bare blive liggende og slappe af. Min mor sover nemlig sammen med begge unger når vi er hernede <3
Rigtig dejlig lørdag til jer!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 % på alt!