Sådan stoppede jeg med at bide negle

Gilmore Girls – mens vi venter

1280_gilmore_girls_revival_fallreklame4


H A P P Y   G I L MO R E V E R S A R Y !


Forleden var det hele 16 år siden (føler mig gammel nu) at vi for første gang stiftede bekendtskab Gilmore Girls og som jeg skrev HER er jeg en sucker for serien! Derfor glæder jeg mig PÆNT meget til den den 25. november hvor der venter et gensyn med Lorelai, Rory og resten af castet fra Gilmore Girls, når Netflix præsenterer fire spritnye afsnit samlet under titlen ’Gilmore Girls: A Year in the Life’. Det bliver en historie der fortælles gennem fire afsnit på hele 90 minutter, som hver især strækker sig over en årstid – vinter, forår, sommer og efterår. Can´t wait!

cvdomfyxyaewygc


Nostalgisk tilbageblik


Mens vi venter på de helt nye afsnit, har Netflix netop udgivet et kort, nostalgisk tilbageblik på serien og castet, som os Gilmore fans  ikke kunne få nok af dengang. Se den lille film ”We’re Back” her:

Hvis man har brug for at få genopfrisket de originale syv sæsoner, opsummeres de på bare 60 sekunder hver i dette klip  – måske lidt efterårshygge under dynen? 😉
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan stoppede jeg med at bide negle