Strik og blonder

Jakker til efteråret

jakker2-copy

1 HøjhalseHER / 2 Smuk marine HER / 3 Lækker grå HER /  4 Enkel med detaljer HER / 5 Fin lyserød HER / 6 Maritim HER / 7 Bomber HER / 8 Trenchcoat HER

SPONSORERET


J A K K E R  T I L   O V E R G A N G E N


Her de næste par måneder, inden vinteren for alvor tager fat og frosten sætter ind, er det perfekt med en jakke som varmer, men alligevel ikke gør at du kampsveder når du enten cykler med indkøbskurven fuld, giver ungerne overtøj på i børnehaven eller løber efter bussen 😉

Jeg elsker faktisk efteråret når man skal til at pakkes lidt ind. Selvom jeg er vild med sommer og sol, så er jeg ikke svært glad for bare ben og arme. Jakker, støvler, huer og handsker – det lugter lidt af hygge synes jeg og for ikke at nævne striktrøjer. Jeg ELSKER striktrøjer (og lidt støvler…)

MEN nu har jeg fundet lidt fede jakker, som passer perfekt til tiden nu! Der er lidt i forskellige prisklasser og stilarter. Fælles for dem er at de alle er meget enkle og lettere tidsløse, hvilket jeg godt kan lide. En klassisk sort jakke eller trenchcoat går man sjældent gal i byen med – og en marineblå eller grå skal man heller ikke lade sig kimse ad. Den lyserøde uldjakke er lidt mere modig – men jeg faldt simpelthen for den. Ret så cute synes jeg og den matcher flot efterårsbladenes gyldne farver.

Jeg har fundet dem alle hos Ellos, som har et pænt stort udvalg – både af jakker fra deres eget prisvenlige brand, men også fra velkendte designere i alle prislejer. Nu faldt jeg lige over overgangsjakkerne, men de har virkelig mange lækre vinterjakker også så jeg lige, hvis du er på udkig efter sådan en.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strik og blonder