Populær jakke nu i sort

New rug

img_3897

reklame4

Noget utroligt smukt, lækkert og blødt er flyttet ind herhjemme. På det helt perfekte tidspunkt, mens temperaturene dagligt er dalenede, træerne rusker og bladende bliver smukkere og smukkere for hver dag der går, blev det smukkeste tæppe leveret.

Et tæppe der er håndvævet af 100% New Zealandsk Uld, i en lille indisk landsby. Et tæppe der er så blødt af man kan mærke kvaliteten under fødderne og et tæppe der er så smukt, så det givet et helt fantastisk udtryk til rummet.


T I N Y T I N Y. D K


Tæppet er fra webshoppen Tinytiny.dk, som udelukkende forhandler håndplukkede og nøje udvalgte produkter af ejeren selv. Gertrud har været med i hele processen med tæppet og sørger ligeledes selv for finde produkterne til shoppen samt selv stå for det logistiske, importen samt pakning og forsendelsen.

Vi havde et gulvtæppe i stuen i forvejen, som den skarpe læser eller instagrammer nok har bemærket gennem tiden – og det var vi også glade for. MEN det er to vidt forskellige produkter, da dette er et ægte tæppe og ikke lavet ud af syntetiske materialer.

img_3900img_3902

Tinytiny.dk har flere forskellige lækre tæpper, men jeg kastede altså min kærlighed på dette selvom det var svært at vælge. Hvis du er til farver, mønstre eller et mere enkelt udtryk så kan du snildt finde et tæppe – men fordi at de netop er specielt udvalgte er der meget få online så man skal ikke vente for længe. Det tæppe jeg har købt, er der kun få tilbage af og det bliver ikke produceret igen.

Priserne er super gode men kvaliteten er der på ingen måde gået på kompromis med.

Ydermere er jeg helt syg med disse fine håndvævede sengetæpper og plaider fra Marrakech – de ville give et flot udtryk i mit soveværelse og så har jeg set på Tinytiny.dk s instagramprofil at der snart kommer nogle vanvittige lækre skind jeg bare MÅ eje et af til mit nye hjemmekontor så jeg sidder blødt.

Jeg er vild med det!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Populær jakke nu i sort