Spar 20 % på sko og støvler i dag søndag

Nyt liv til væggene

jotun-st-halvard186127ret_lav-kopiSPONSORERET

Efteråret er for alvor over os og det er tid til at gå i hi indedørs. Sådan har jeg det i hvertfald herhjemme. Jeg ELSKER at være ude hele foråret og sommeren igennem. Der bor vi på terrassen, nyder solen og spiser jordbær fra højbedende. Når efteråret er kommet ELSKER jeg at krybe indendøre og hoppe i en strik, krybe under en plaid og finde en god bog frem.

Med efteråret – og flere timer indendørs – følger også trangen til at lave noget nyt i hjemmet. Det er som om at alting stritter i mig og jeg får et akut behov for at skabe en hyggelig rede vi kan klare os igennem i, i de mørke vintermåneder.

Én måde at forny hjemmet på samt skabe hygge og personlighed, er ved maling. Maling har en ufattelig stor evne til at forvandle rummet på og med den helt rigtige farve på væggene kan du hurtigt skabe den oase du ønsker. Se selv denne lille film fra Jotun herunder, hvor de viser deres smukke nye kalkmaling frem og fortæller om, hvad det præcis er at farver kan gøre ved et hjem og hvad det er de selv er dygtige til.

Jeg leger lidt med tanken om at male en væg i soveværelset. Give rummet lidt kant og et personligt touch. Det må vist blive mit efterårsprojekt ♡

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 % på sko og støvler i dag søndag