Lækkerier til boligen med 20%

Om at hive stikket ud

14515594_1233485353376845_5623637569574010880_n

Jeg løber stærkt for tiden. Lidt for stærkt måske. Ikke at jeg synes jeg stresser – overhovedet – jeg når bare ikke alt det jeg vil og ender med at prioritere lidt forkert måske.


P A U S E


Derfor hev jeg lørdag fuldstændig (eller næsten) stikket ud. Lod Mac’en være lukket, pakkede madkurven og kørte med min mand og ungerne til Dyrehaven hvor vi tilbragte en 3 timer i efterårets smukke farver.

Det var HELT FANTASTISK.

Jeg følte mig lidt som både en god mor og kone igen og er så glad for at jeg lige mærkede efter. Det var lige hvad vi havde brug for og vi nød det alle fire i fulde drag. Især Gro kunne jeg mærke havde brug for at holde mor i hånden og det havde jeg egentlig også.

Vi så to flotte Kronhjorte med store gevir og en masse hunner. Ved faktisk ikke hvad de kaldes hver især – men you get the point right 😉 Det var så smukt og ungerne var pavestolte over at vi opdagede dem med gevir og glæden ville ingen ende tage da farmand spenderede (de ved hvad det koster) varm kakao med flødeskum!

Ahh for en dejlig dag som jeg vil bruge som en lille reminder på at jeg skal huske at hive stikket ud engang i mellem. Jeg har bare for engangs skyld fundet noget jeg elsker at lave – og så er det altså svært at lægge fra sig.

Håber også at i har haft en dejlig lørdag – eller havde, for klokken er vist passeret midnat nu…

Godnat <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier til boligen med 20%