Jakker til efteråret

Sådan stoppede jeg med at bide negle

negle


Hvem vil ikke gerne have pæne negle?


Det har jeg altid drømt om og nu er det lykkedes!

Da jeg forrige uge viste mine nye franske negle frem på Instagram Story – ja jeg er altså gået væk fra snapchat – fik jeg en del henvendelser til hvordan jeg var stoppet med at bide negle. Derfor tænkte jeg at det var på sin plads med et lille indlæg derom, da det faktisk er en ret stor (og lækker) ting for mig.

Jeg har bidt negle siden jeg var barn. Så snart der var en smule negl at få fat i, skulle den af. Selvom det både gjorde virkelig ondt at bide dem så langt ned og ikke så specielt flatterende ud, så kunne jeg ikke lade være. Jeg har prøvet alt. ALT. Plastre på alle fingrene, den der “no bite” neglelak som smager forfærdeligt – jeg åd mig igennem den alligevel, almindelig neglelak, retteblæk, bestikkelse osv. osv. Ingen af delene har hjulpet. Jo faktisk hjalp bestikkelsen kortvarigt, men jeg begyndte igen lidt tid efter. Der har selvfølgelig været perioder hvor det har været værre end andre og nogle tidspunkter hvor mine negle har set ok ud – men det har aldrig været en langsigtigt affære.

Indtil nu.


Min redning


Det der har været løsningen for mig – og lidt utroligt at det først er afprøvet nu i mit 35. leveår, er shellac.

Min partner in crime, Camilla, har lange flotte negle og en dag da jeg beundrede dem, fortalte hun at det var shellac og at hun ikke altid havde haft flotte negle. Hun havde bidt/pillet dem ligesom jeg selv. Håb forude tænkte jeg. Hun var stoppet med at bide negle efter hun fik lagt shellac på dem – for hun kunne simpelthen ikke bide igennem dem! Hmm tænkte jeg, kan det være rigtigt? Er det måske løsningen for mig? Jeg tænkte lidt over det og besluttede så samme uge som jeg startede i praktik hos Cahetu, at jeg gerne ville fremstå så pænt som muligt og ikke med ulækre nedbidte negle.

Jeg fik lavet min førte shellac her i byen og farven var også super flot -men det var ikke lagt specielt pænt desværre. Men jeg bed dem ikke! For det første var det virkeligt hårdt at bide/pille i og for det andet blev jeg for nærrig! Jeg havde lige betalt 350 kr ud af min lille SU for noget som kun holder en 2-3 uger – så skulle det dælme også se pænt ud! Men neglene holdt og de blev pludselig lange og jeg vidste at det måtte jeg prøve igen.


Min afhængighed


Jeg er ikke specielt god til at gøre noget godt for mig selv. Jeg husker det alt for sjældent men i takt med at jeg er blevet en gammel rotte, er jeg blevet bedre. Nu har jeg simpelthen besluttet at de her negle, som  jeg nyder så meget, skal være et fast indslag i min hverdag. Jeg har fundet den dygtigste negledame (okay jeg har jo kun prøvet to, men hun er virkelig god) lige ved siden af Cahetu kontoret og har nu fået lavet negle hos hende 2 gange. Jeg kan bedst lide når neglene er helt korte (hader også den der kliklyd på tasteturet) – måske det bare er en vane, men selvom de ikke er lange er de stadig så fine synes jeg.

Der bliver filet, slebet, masseret og virkelig gjort noget ud af det og det holder i 3 uger! Og kunne faktisk nok også holde længere men så er mine negle blevet for lange. FOR LANGE læste i lige det?! Mine negle når simpelthen at vokse uden at de bliver bidt til døde – det er da fantastisk og sikke nogle flotte hænder jeg har fået mig! Både min mand og jeg selv, synes virkelig det er pænt og det er et helt andet indtryk man får end sådan et par nedbidte negle. Jeg har også fået lavet franske negle på fødderne og det er noget så pænt og dem lader jeg også være – dem har jeg nemlig også pillet. Dog ikke bidt 😉

Så måske det var en idé at afprøve, hvis du også er hardcore neglebider? Det var i hvertfald løsningen for mig.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

3 kommentarer

  • Julie

    Hejsa, genialt tip, det vil jeg prøve. Han du “kun” shellak på eller også kunstige negle nedenunder? Jeg er slet ikke negleekspert 😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mamamaruska

      Prøv det – håber det hjælper dig også 🙂

      Hihi det er også en helt ny verden for mig 😉 Jeg har kun mine almindelige negle 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Kan se tråden er gammel- men ved du hvor meget Hvidt der skal være på? Mine er meget nedbidte🤦🏻‍♀️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jakker til efteråret