Drømmen om et vitrineskab - nu på budget

Sandheden om mænds hukommelse!

Screen Shot 2016-09-15 at 14.29.07SPONSORERET


Kender du en mand der ikke husker så godt?


En mand som måske glemmer hvornår i kyssede for første gang? Jeres bryllupsdag, din fødselsdag, din øjenfarve, ungernes legeaftaler eller at købe chokolade selvom det står  ØVERST på indkøbssedlen?

Så se lige denne sjove film fra Anton Berg, som blandt andet byder på en fyr, der til en parmiddag med smil i øjet fortæller om parrets yndlingsferie til Kreta – det var bare ikke med den nuværende kæreste og hende der er med til middagen 😉 Man må sige at han kommer øjeblikkeligt i bad standing og akut godt kunne bruge Anton Bergs hjælp 😉

Se den sjove kampagnefilm herunder og find ikke mindst ud af hvordan din mand kan gøre et godt igen – og JA det indebærer chokolade!

Mon ikke vi alle nikker genkendende til de kære mandfolk i filmen ovenover og har en mand som bare er en smuuuuule glemsom engang i mellem og egentlig godt selv er klar over det? En mand som gang på gang kan sætte ens temperament på prøve og hvis hukommelse er som en si?


Anton Berg – good standing kit


Flere forskningsprojekter, har slået det videnskabeligt fast: Mænd husker altså dårligere end kvinder og derfor vil Anton Berg gerne hjælpe mændende med at råde bod på at de er kommet i bad standing med et lækkert chokoladekit!

Jeg tror da godt jeg kunne bruge sådan et kit – selvom jeg ikke er mand… 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen om et vitrineskab - nu på budget