Lidt om jul og inspiration til årets julebord

Gratis julemagasin, stolthed og en rabatkode KUN i dag ♡

julemagasin_nyhedsbrev_01

reklame4


A N A N A S  I  E G E N  J U I C E


Ovenstående julemagasin har jeg lavet sammen med min partner in crime og søde veninde Camilla til Cahetu. Magasinet er en del af vores eksamensopgave, som vi skal aflevere til december, men er netop udkommet i dag så Cahetus kunder kan få en masse juleinspiration. For det er nu engang nu at adventskransen, julepynt og gaverne skal købes inden det er for sent. Vi giver dig i magasinet et indblik i alle de nyheder der er landet online hos Cahetu – både til dig selv, manden, børnene og din bolig. Værtindegaver, jul på SU, mandelgaveinspiration og meget mere.

Hvordan ser dit julebord ud i år? Hvis du er på bar bund, så giver vi dig hele 7 bud på hvordan du kan dække et smukt julebord – som ikke vælter budgettet. Der er ligeledes opskrifter på de bedste vaniljekranse efter min mening, en lækker hvid gløgg samt nemme koldhævede boller til juledagenes morgenborde når bageren er lukket.

Du finder julemagasinet HER – jeg håber at du vil tage et kig – vi er selv godt tilfredse med det og hvor føles det dejligt at have fået lov til at lave så stort et magasin. Jeg er sgu lidt stolt!

Også tak til de søde mennesker, som har deltaget i vores hyggelige artikkel om juletraditioner – læs fx. hvad Louise Dorphs, Emily Salomons og Far til fire pigers bedste juletradition er samt en masse andre søde menneskers traditioner.


S P A R  P E N G E  O G  S T Ø T  E N  G O D  S A G


Hvis du skulle få lyst til at shoppe nogle af de mange lækre sager, så giver Cahetu resten af dagen i dag fredag 15 % på ALLE ordrer over 300 kr! Støt Cahetu i deres indsamling til Røde Kors, hvor de donerer 5 % af salget til Team Aiayus indsamling for Røde Kors. 

Så det er NU, at du i den gode sags tjeneste, kan få købt dine julegaver, adventsgaver, kalendergaver, julepynt osv. med rabat – og SAMTIDIG hjælpe udsatte børn og familier.

Koden du skal benytte for at få 15% rabat er ‘rodekors’.

* SHOP MED RABAT HER *

Rabatkoden virker til og med midnat. Dernæst tæller Cahetu omsætningen sammen og donerer 5% af salget til Team Aiayus indsamling for Røde Kors.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om jul og inspiration til årets julebord