For 199,- velour

Lidt om jul og inspiration til årets julebord

billede-10-11-2016-13-24-29SPONSORERET


JUL  J U L  J U L


Jeg ved at jeg ikke er ene om at elske jul. Vi er mange som suger tiden til os og som synes det hele er så ufatteligt tomt og koldt når december er slut. Jeg kan heller ikke være den eneste som glæder sig til at holde julen. At åbne sit hjem for dem man holder af og nyde tiden og samværet. Julen er en glædens tid. En tid fyldt med familie, venner, kærlighed og hygge. Julelyset i øjnene på børnene, traditionerne – både de nye og de gamle og hyggen. Samværet, maden og julepynten.

Jeg er særligt glad for at pynte op herhjemme. Udvælge de rigtige lærkegrene i skoven hvor vi bor og hænge min fine julepynt derpå. Både det nye, det gamle og det hjemmelavede. Lave små kranse og hænge dem rundt omkring herhjemme. Finde flotte kogler med ungerne, hænge deres perleplader op de har lavet i børnehaven. Sætte hyacinter i alle rum, stille røde Irisgrene i klare vaser og hænge smukke stjerner op så de kan skabe hygge.


J U L E B O R D E T


Julebordet er ingen undtagelse. Jeg elsker at være vært. Åbne mit hjem op og byde folk velkommen til hjemmebag, gløgg og julemad. Dans om træet og samvær omkring julebordet.

billede-10-11-2016-13-24-58 billede-10-11-2016-13-27-06

Jeg elsker at dække bordet. Udtænke årets pynt, blomster, farver – for så alligevel at ende med nogle af de naturlige ting fra naturen som jeg elsker og har i gemmerne tilsat lidt nyt jeg ikke kunne leve uden.

I år skal jeg ikke holde jul. Det går på skift mellem familierne, som hos så mange andre, men det har ikke afholdt mig fra at dække lidt forskellige juleborde og indkøbe mig en længe ønsket hørdug til formålet.

I det følgende (og lidt herover) får i lidt inspiration hvordan jeg ville dække julebordet HVIS jeg nu skulle holde det. Men overvejer kraftigt at smide den lækre dug på til Gros fødselsdag – det giver bare et helt andet udtryk med en dug på. Nederst i indlægget finder i links til de forskellige ting samt en rabatkode.

Som i kan se på billederne, elsker jeg at bringe naturen indenfor. Jeg er meget til lærkegrene, hyacinter, snebær, eucalyptus og klassisk gran. Dog har der sneget sig en flot julerød Amaryllis ind – en farve jeg normalt ikke er til men jeg synes det var en smuk kontrast til den flotte hvide dug.

billede-10-11-2016-13-13-44 billede-10-11-2016-13-16-15 billede-10-11-2016-13-16-43

Jeg har købt dugen hos Ellos og den var meget rimelig i pris i forhold til så mange andre hørduge. Den er lang og ikke for bred, hvilket passer perfekt til vores langbord – og det bedste af det hele er at den IKKE skal stryges! Den skal have det afslappede og naturlige look som hør nu har og det er virkelig win win at man ikke skal stryge 3 meter dug 😉

Jeg tror at jeg må eje den i en af de andre smukke farver også…Den er VILDT flot i julerød! Se den lige HER hvis du også er lidt hooked på en smuk dug.

billede-10-11-2016-14-17-48 billede-10-11-2016-14-19-51 billede-10-11-2016-14-23-55


S P A R   2 0  %


Indtil på søndag kan du spare 20 % på netop den smukke hørdug og en masse andre lækkerier hos Ellos!

Brug koden : 345446  

(Gælder på boligtekstiler, dekoration, indendørsbelysning, tapeter, gulvtæpper Kan ikke kombineres med andre tilbud og nedsatte varer. Gælder ikke elektronik/elektriske varer/tilbehør, varer mærket med ”Kampagnepris”, “Design by” og produkter fra Odd Molly Home)

Dug HER / Ombria tallerkener HER / Nobili (juletræ) lysestager HER / Stjernestage HER / Lyngbyvaser HER / Guldbestik (lignende) HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For 199,- velour