Sidste chance

Musthave

1840003-brut-table-slate-grey-05

reklame4


S M U K K E S T E   B O R D


I dag har vi lanceret et nyt brand hos Cahetu. Et brand som vi alle på en eller anden måde kender til. Nogle for deres bakker og skærebrætter. Andre for deres kvaliets havemøbler og andre for deres nisser.

Det er selvfølgelig Skagerak – det tidligere Trip Trap  – jeg snakker om. Skagerak er ultimativt indbegrebet af smukt håndværk, lækker kvalitet og holdbart design – værdier, som vi hos Cahetu værdsætter højt.

Cahetu har udvalgt et bredt sortiment af både interiør, møbler og gode klasssikere, som alle passer flot ind i den nordiske og moderne bolig. Skagerak er SÅ meget mere end møbler til en lidt ældre generation. Ja no offence mor og svigermor, men det er ikke lige altid i den retning jeg har kigget, men må dog indrømme at jeg naturligvis har både et skærebræt og en bakke i mit køkken – og elsker dem!


N Y E  T I D E R –  S A M M E  Å N D


Skagerak kommer dette efterår/vinter med nogle fantastiske smukke nyheder. Jeg er helt vild med det og pludselig fik piben en anden lyd. Dog har jeg også et lille crush på Georg serien, som er FANTASTISK smuk! Jeg tror jeg må eje en skammel herhjem til…

MEN den første ting fra Skagerak jeg bare MÅ eje, er det fantastiske bord jeg viser på billedet. Brut hedder det og har en meget smuk grå nuance – slate grey.

Jeg er HELT pjattet med det. Se lige de fine fødder med messing, som giver bordet et lidt eksklusivt udtryk. Jeg tænker at bruge bordet som enten sengebord med mine yndlingsblade samt bøger på eller i stuen til the-hygge og stearinlys.

Er det ikke bare flot?

Hop ind hos Cahetu og se alle nyhederne hvis du er til Skagerak – samt et rigtig lækkert introtilbud der kører nu.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance