Musthave

Nye tider

img_5526


T R A V L H E D


Beklager stilheden her på domænet, men jeg har simpelthen haft så meget om ørene ude i den virkelige verden – og har det egentlig stadig. MEN nu måtte jeg altså lige ind forbi – det er svært at undvære når man er vant til at sludre og skrive en masse sager ned uanset om de bliver læst eller ej 😉 Men for det meste bliver de jo læst kan jeg se på mine tal – heldigvis. Men jeg kan også se at de med det samme ryger til bunds, når jeg som nu har været fraværende, men det er til tider svært ved at få det hele til at gå op i en højere enhed. Men det er min intention at blive bedre til at jonglere med alle bolde – men nogle gange ligger prioriteringerne i den virkelige verden udenfor bloggen og så må jeg vende stærkt tilbage her på domænet når tid er. F.eks. havde jeg i sidste uge både eksamen, praktikafslutning, mandens fødselsdag og Haralds 10 års fødselsdag. Det var hårdt men det gik og nu kan jeg trække vejret lidt igen. Eksamenerne er nu engang vigtigst så jeg forhåbentlig kan komme flot ud på den anden ende og være klar til den virkelige verden. Jeg fik da heldigvis også et 12 tal mere i bagagen og nu står den på eksamensprojekt som bliver det sidste projekt på KEA for mit vedkommende.


N Y E  B E S L U T N I N G E R – N Y E  T I D E R


Jeg har nemlig besluttet at jeg ikke vil læse videre, som jeg ellers var begyndt at tænke lidt på. Mest fordi jeg gerne ville have en fin titel, som så mange andre i min familie har – men er nu kommet frem til at pyt med den titel. Jeg bliver ikke yngre, jeg har en del livserfaring fra de forskellige områder jeg har arbejdet med og jeg er i min dejlige praktik hos Cahetu, blevet helt sikker på, hvad det er jeg skal arbejde med når jeg er færdig i januar – altså lige om lidt. Nemlig PR & Marketing – meget gerne indenfor de forskellige online medier tilsat grafiske opgaver samt kommunikation.

Som i ved har jeg siden ultimo august været i praktik hos den skønne webshop Cahetu og har ELSKET det! Jeg stoppede i torsdags og det var meget mærkeligt her til morgen ikke at skulle tage toget videre med Kystbanen.

Det har været en utrolig spændende og lærerig tid og jeg ville ønske at de 10 uger ikke var gået så stærkt. Camilla og Helle, som står bag Cahetu er to meget søde, engagerede og dygtige mennesker og de har taget så godt imod os (min medstuderende og jeg). Vi har fået ansvarsområder lige fra dag 1 og de har udvist tillid til at vi klarede vores opgaver tilfredsstillende og gjorde vores bedste. Vi har stået for spændende områder som online kommunikation samt online magasin og har virkelig fået meget ud af de 10 uger – de gik bare alt for hurtigt. Nu står man så tilbage helt tom. Ikke rent fagligt, men det er en mærkelig fornemmelse at have givet alt hvad man havde i sig og lidt til i 10 uger og så bare sige farvel og tak. Det har jeg det svært med – hvorfor jeg nok heller ikke kan holde mig helt fra at tage op og sige hej engang i mellem og kigge lidt forbi deres sociale platforme.

I torsdags var vi så heldige at Camilla og Helle havde inviteret os i Tivoli for at sige farvel og det var en dejlig aften hvor snakken gik og gløggen blev nydt til fulde. Afslutningsvis var vi ude at spise på Brdr. Price, som virkelig var lækker mad! Portioner, hvor selv min bedre halvdel ville blive mæt, men samtidigt lækkert og delikat. Jeg nød at være ude – det er ikke hver dag det sker 😉

Som tak for denne gang, fik vi en helt fantastisk gave hver. Vores helt egen Pomander halskæde som Cahetu i samarbejde med Tine Lindhard Jewellery har designet. Den er limited edition og er med sine grønne smaragder fantastisk smuk. Det var en meget overvældende gave og jeg blev meget rørt og glad <3

img_5517

Nu står den på eksamensprojekt frem til 16.december. Projektet er vores hovedprojekt og Camilla som jeg var i praktik med og jeg har valgt at lave det sammen og er gået i gang i dag. Det bliver en hård men også hyggelig periode – det har vi lovet os selv. Det er højst sandsynligt også det sidste projekt jeg skal lave med Camilla, hvilket er lidt absurd og sørgerligt at tænke på eftersom vi stort set har været sammen dagligt det seneste år. Nat og dag 😉 Så det er med at nyde de næste par måneder – med julehygge for alle pengene!

Jeg håber at du nåede så langt – det var lige en masse tanker fra den seneste tid og mange har spurgt til om jeg var i live 😉 Det var jeg 🙂

Jeg vender tilbage med et lille brev til Harald i anledning af hans 10 års fødselsdag i lørdags senere på ugen <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musthave