Selvtak

+35 år – kampen om at bevare et smukt hylster

img_8771

sponsoreret


E T  S K A R P T  H J Ø R N E


I dag skal vi snakke lidt om at have ramt et skarpt hjørne, mine tanker deromkring og hvad jeg gør for at forsøge at holde rynkerne på afstand. Faktum er jo at de kommer og så kan jeg ligeså godt være forberedt. Jeg blev i juni måned 35 og er her nogle måneder efter, nu tættere på 40 end 30… Det er faktisk lidt vildt at tænke på og endnu vildere at se det sort på hvidt.

Jeg føler mig faktisk ikke som en på 35 år. Jovist jeg kan da godt se at jeg ikke ligner en på 17 længere og ballerne ikke sidder samme sted som tidligere, men faktum er at jeg faktisk er sundere, slankere og mere glad nu, end jeg var da jeg var yngre og nu har mere overskud og lyst til at pleje mig selv på en hel ny måde.

img_8770

Jeg spiser bedre, passer bedre på min hud og er mere sød ved Maria end jeg nogensinde har været. I gamle dage lå mine veninder gerne inde i Kongens Have en HEL dag UDEN solcreme og vi var pænt tilfredse med hvor røde vi var når vi stegte cyklede hjem igen og lignede et par Pandabjørne grundet vores store ikkesolbrune øjne bag solbrillerne. Smart.

Jeg spiste ikke sundt. Var altid på slankekur (det driller dog stadig lidt) og plejede på INGEN måder min hud. Jeg klapper faktisk mig selv lidt på skulderen når jeg nu sidder og skriver dette, for hvor er jeg blevet god! God til at tænke på Maria. God til at pleje min krop og give den det (for det meste – nu skal jeg jo ikke pudse glorien da i har jo set min Instagram bugne med bland selv slik lidt for ofte) benzin den har brug for. God til at stoppe op og give den en pause engang i mellem og ikke mindst god til at pleje min hud. Jeg har jo trods alt kun et “hylster” til rådighed i dette liv – og det må da gerne tage sig så pænt ud som muligt – resten af min levetid.


N Y E  T I D E R


Efter jeg fik børn begyndte det at gå op for mig, at jeg havde brug for noget brændstof af den rigtige slags. Efter en barsel med Harald, hvor jeg levede af Chokolade muffins fra Bodenhoff og skyllede dem ned med Cocio, tog jeg en beslutning om at prøve at leve sundt. Kiloene raslede af mig trods ovenstående sukkerschok og for første gang var det at tabe mig ikke i fokus. Nu var fokus at være sund – at kunne være en frisk og glad mor for mit barn. Mit liv tog en drejning og jeg begyndte at være lidt sødere ved Maria end jeg havde været hidtil. Men det har været en lang proces og her 10 år efter – lærer jeg stadig.


S K Ø N H E D  I N D E F R A


Min nye sunde livsstil betød også at jeg fik fået øjnene op for at man faktisk kunne gøre en hel del selv for at holde sig ung og smuk. Et forsøg kunne man i hvertfald altid gøre 🙂

Jeg har aldrig tænkt over hvor stor betydning  den rigtige kost, væske eller søvn var for dit udseende. Motion var noget jeg dyrkede for KUN at tabe mig. Vand drak jeg aldrig og mad spise jeg helst ikke. Og hvis jeg gjorde, så var det helst kun det usunde. For hvis jeg nu ikke spiste noget rigtig mad, så var det mere lovligt at tage en Mars ik? Naivt ja. Men sådan levede jeg i mange år – og kan til tider godt falde tilbage inden jeg lige får givet mig selv en lussing. Men vendepunktet blev altså min barsel med Harald.

Nu er jeg dog blevet så meget klogere (og ældre) at jeg kan se hvad søvn gør for mit ansigt. Hvad den rigtige kost gør ved min krop og hvad væske gør for mit system. Og ikke mindst hvad motion og personlig velvære giver af livskvalitet.

Nu drikker jeg masser af vand, spiser varieret, plejer min hud og dyrker motion. Jeg spiser vitaminer for at hjælpe kroppen på vej og det sidste nye faste indslag er mine IMEDEEN® Time Perfection® . Jeg har blot spist dem et par uger, så det er endnu for tidligt til at sige om de virker, men de skulle gerne mindske synligheden af alle de små fine linjer og rynker jeg har tilraget mig samt bidrage til en forbedring af min huds kvalitet og fugtbalance. Det lyder ikke så dårligt vel? Jeg har tidligere haft gode erfaringer med IMEDEEN® Derma One, men grundet mine operationer og deraf indlæggelser kom jeg væk fra min gode rytme med produkterne desværre. Nu prøver vi igen 🙂

Jeg vender tilbage i det nye år, når jeg har prøvet dem godt igennem – for måske der er nogle af jer derude der gerne vil vide om de virker?

De er helt perfekte til en i min alder selvom der står 40+ på den fine pakke – for det er nu kun godt at starte med at opbygge hudens kvalitet og beskytte cellerne før det er for sent. Jeg vil i hvertfald de næste 90 dage spise dem og se om de, sammen med min sundere livswtil (som jeg kickstarter helt igen efter eksamen og jul), kan give min hud et pænere udtryk.

Wish me luck!

Køb Imedeen Time Perfection her

Dette indlæg er blevet til i samarbejde med IMEDEEN, men alle holdninger er mine egne 


Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på

Bloglovin, Facebook og Instagram.

   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvtak