Alene i julen?

Velkommen december

img_8117reklameny


D E  T   S Ø R M E  D E T  S A N D T  D E C E M B E R


Så ramte vi endnu engang den bedste – i mine øjne – måned på året og den er startet rigtig rart. Faktisk har den sidste tid været rigtig god ved mig, selvom jeg har mega travlt og sorte tunge rande under øjnene, hvilket forklarer mine færre besøg på domænet herinde. Det beklager jeg – men vender stærkt tilbage. Har så meget på bedding, det er blot tiden der er knap.

MEN en lille 1. december hilsen skulle i altså have. Jeg har ikke, ligesom så mange af mine søde bloggerkollegaer stablet en julekalender på benene til jer, men selvom jeg gerne ville forkæle jer må jeg erkende at den tid har jeg ikke lige nu. Men jeg vil med det samme slå fast at jeg er dybt taknemmelig for jer der læser med herinde – det gør mig oprigtigt rigtig glad.

For tiden går jeg og hygger mig med at lave eksamensopgave med min partner in crime og søde veninde Camilla. Vi skal aflevere vores eksamensprojekt d. 16. december, men fordi vi har valgt at lave noget vi virkelig brænder for – er det bare top fedt selvom det er op til julen. Vi har en fest – både fordi vi bare arbejder (undskyld mit franske) så pisse godt sammen, men også fordi vi laver noget som vi begge synes er virkelig sjovt og spændende. Og pænt. Pisse pænt synes vi selv 😉

Vi har b.l.a. lavet nogle fine kranse, som ses her på billedet (og en masse andre spændende ting som jeg ikke kan løfte sløret for endnu), som flere af jer har spurgt ind til. Jeg deler en DIY på dem her en af de næste par dage, så hvis du synes de var fine så hold øje herinde. De er MEGET nemme at lave og ret så fine og hyggelige – især hvis man som jeg gerne vil have julen ind på den måde og ikke i form af røde nisser…

Anyway – tilbage til det som det egentlig handlede om:

Rigtig glædelig 1. december!

Jeg håber at i har fået hygget jer med dem i har kær, spist alt for meget chokolade, æbleskiver og drukket skøn gløgg – mens de forskellige julekalendere har rullet over skærmen.

Fik jeg sagt at jeg elsker december? <3

Pssst: den fine adventskrans er fra Ferm Living og købt hos Cahetu lige HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene i julen?