Weekenden + nye tider

Forårets sneakers

sneakers

Øverst fra venstre:

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

reklameny


S N E A K E R  L O V E


Ligeså meget som jeg elsker (alle) de støvler jeg har erhvervet mig henover de sidste måneder, ligeså meget længes jeg efter at stikke i et par sneakers! Jeg er en meget afslappet type, som har det bedst i (helst) bløde bukser eller jeans samt en løs bluse, strik eller t-shirt. Måske lidt kedeligt og knap så feminint, men jeg har det bedst sådan. Derfor elsker jeg også flade sko, især dem man bare lige kan hoppe hurtigt i og som duer til både sweatpants, jeans og måske en nederdel i ny og næ (hvis jeg virkelig strammer den)

Jeg giver her 9 bud på super fine forårskondier. Nuvel lidt lyserød pastel har taget over, men jeg kunne ikke modstå. Synes der er SÅ mange fine – og det er jo kun lige de allerførste styles der har ramt hylderne!

Jeg er især vild med disse fede New Balance, som jeg så “live” forleden – shit de er fede! Dem MÅ jeg eje og så har jeg et godt øje til disse lyserøde skønheder

Hvad med jer – er i mest til hæle eller sneakers?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden + nye tider