Ventestolen

#TGIF + lækkert tip

img_1675

reklameny

Så blev det endelig fredag ovenpå en uge, som endnu engang har båret præg af sygdom. Nu må den elendighed da snart stoppe! Gro havde i sidste weekend voldsom Falsk Strubehoste og var hjemme både mandag og tirsdag. Nu snotter jeg så, men forsøger at holde mig oprejst og humøret oppe på trods. Har 1000 ting jeg skulle lave, men nu må det komme lidt som det gør. Vi når nok det hele alligevel. Det kribler bare i fingrene for at endevende hele huset – kender i det? Lidt for tidlige forårsfornemmelser 😉

Jeg har fået bestilt vores nye vitrineskab. Tak for jeres respons på indlægget HER – jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer det 🙂 Ellers har ugen budt på lidt oprydning samt lidt småskriblerier her på domænet. Og ikke en pind andet for at være helt ærlig. Der er virkelig meget lækkert udsalg lige for tiden. Det er nu de sidste krampetrækninger tages på tøjfronten. Se mere HER, hvor du virkelig får noget for pengene hvis du mangler tøj, sko eller støvler til ungerne. Få ekstra 10 % oveni alt udsalg! Mangler du legetøj eller skønne ting til børneværelset så se HER, hvor der er SÅ meget fedt! Og har du lyst til at shoppe lækkert interiør til boligen, så har Cahetu netop startet deres udsalg i går. Det gik pænt stærkt – men der er stadig rigtig gode sager med op til hele 60 % rabat! Se bare på collagen jeg har samlet derfra herunder. Jeg skal i hvertfald have klikket et af de smukke juletræstæpper fra Bungalow hjem.

cahetu

Se alle de lækre ting på udsalg hos Cahetu lige HER

I weekenden skal vi lige have styr på julepynten som stadig står i store kasser i soveværelset. Vi har alle ligget syge på skift siden nytår, så det er aldrig kommet op på loftet 😉 Men nu får vi en ny seng næste uge, så nu skal der gerne ryddes lidt op derinde 🙂 Jeg glæder mig! Eller jeg kan faktisk sove på hvad som helst, men min mand har savnet en ordentlig seng længe. Eller en seng som passer til ham er mere korrekt at sige 🙂 Så nu drømmer jeg om nyt lækkert sengetøj. Det stopper aldrig 😉 Søndag skal vi til et spændende Event på det nye Experimentarium i Hellerup – det glæder jeg mig til!

Håber at i må få en fantastisk weekend!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.
   

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ventestolen