Hvis jeg havde et pengetræ

9 fede t-shirts

tees

1 HER/ 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

reklameny


M U S T H AV E


I dag har jeg fundet 9 skønne t-shirts som alle gerne måtte flytte herhjem faktisk. Jeg har akut brug for nyt tøj efter at jeg ryddede op i weekenden – og hvem kan ikke altid bruge en t-shirt? En t-shirt er musthave i hverdagsgarderoben og kan dresses både op og ned. Tilsæt stramme jeans og et par høje hæle så er du klar til en tur i byen – hvor du med klip klappere, nederdel og en cardigan er klar til en tur på legepladsen med ungerne.

Jeg kan jo ikke lægge skjul på at jeg er ret vild med Ganni. Det har jeg været i mange år og jeg bliver lige overraskede over nogle af deres styles hvert år. Der er til lidt af enhver smag i deres kollektioner. Jeg er igang med at lave et overblik over mine favoritstyles derfra til jer – der er mange denne sæson…

Anyways, så minder det da også lidt om forår og sommer når man shopper t-shirts ik? Det har man brug for i dette grå og våde vejr.

En af hver tak!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg havde et pengetræ