Update på det gamle hylster

Bløde øko striber ♡

img_3700

reklameny


A I A Y U


Jeg elsker det danske brand Aiayu. Alt ved det er simpelthen bare lækkert. Økologisk, bæredygtigt, lækkert design og super kvalitet. Jo, det ligger lidt i den dyre ende af skalaen – men det er priserne værd vil jeg sige. Så hellere lidt men godt – et princip jeg er begyndt at efterleve meget mere her på mine gamle dage.

Jeg har lidt forskeligt fra Aiayu. Ikke så meget endnu, men de få lækkerier jeg har, knuselsker jeg. Forleden fik jeg disse bløde striber ind af døren. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at klikke dem hjem efter at have set alle nyderne hos Cahetu. Jeg tænkte at kjolen vil være super sød til brune ben og flade sandaler men også her nu med jeans under og sporty sneakers. Den er i hvertfald super lækker, økologisk og blød –  og med en pris på 699,- tømmer den ikke hele sparegrisen!

Find den lige HER – den fås også som bluse hvis man er mere til det. Mine New Balance sneakers på billedet (som jeg elsker) finder du HER.


S P R I N G  N E W S


aiayu

Her ser i nogle af de fine forårsnyheder fra Aiayu. Jeg er helt vild med det blå sæt med skjorte og shorts samt de lyserøde shorts herunder. Dem må jeg altså eje, selvom jeg ikke er et shorts menneske. Jeg har ikke så pæne ben, men mon jeg er voksen nok til i år at sige pyt og så hoppe i et par? Det vil tiden vise. Bestilles det skal de i hvertfald inden de er udsolgt 😉

Juna

Se alle nyhederne lige HER og de lyserøde shorts lige HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på det gamle hylster