Humdakin

Forår i pasteller

merci

reklameny


B L Å,  H V I D  &  R O S A


Det er nok nogle af mine favorit nuancer når det begynder at nærme sig forår. Jeg har da også før vist jer mine rosa favoritter HER samt en masse lyserøde sneakers HER men nu faldt jeg altså lige over disse skønne nyheder hos Butik Merci.

Jeg elsker Lee. Deres bukser passer bare mine korte, tykke ben godt og nu er min favorit model, nemlig Scarlett, kommet i fin lys lyseblå. Meget forårsagtig. Og så kunne man jo blive fristet til at klikke den fine cowboyjakke med hjem også… Det minder mig så meget om min konfirmationstid – men de er nu altså fine!

Alle de skønne sager herover, finder du under nyheder lige HER

Kom nu forår!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humdakin