Ugen der kommer #3

Forårslængsel

imagereklameny

Det kribler i fingrene. Krukkerne står tomme, græsset er ikke så grønt som det plejer, staudebedet ligner noget der ikke kommer i live igen og højbedene med frugt og grønt synes uretfærdigt tomme.

Men inderst inde ved vi at det er der. Blomsterne, grønsagerne og frugterne. Det hele er så småt på vej og når det kommer, så kan vi lidt igen. Havelivet er skønt, men suk hvor kan en lang vinter føles umådelig uudholdelig! Jeg vil have jord under neglene, beskidte knæ og duften i haven tilbage. Smagen af sommer, duften af roser og synet af liv.

img_3911

Heldigvis kan de lange vintermåneder bruges fornuftigt. Se bare HER, hvordan vi kan blive inspireret, drømme og planlægge. Bær, blomster og træer i massevis samt godt tips ad libitum. I denne smarte havedagbog får du hurtigt et overblik over hvornår du kan gøre hvad – og hvad du allerede NU kan gå igang med.

image

Hos Bakker.com findes ALT hvad hjertet begærer til haven eller altanen og udelivet synes pludselig så nært – jordbærenes sødme, rosernes milde duft og staudebedets blomstrende pryd for øjet.

Få f.eks. foråret indedørs allerede nu med en masse blomsterløg og sæt dem ud i en krukke på altanen eller i haven efterfølgende og få glæde af dem igen og igen. Læs også HER om hvordan du passer dine løg, så du har bedst mulig gavn af dem. Jeg selv er storforbruger af løg i disse måneder. Især hyacinter, perlehyacinter og vibeæg bruger jeg lidt for mange penge på. Jeg ELSKER at sætte dem i små krukker på spisebordet, i stuen samt på badeværelset. Det bedste er at de ryger i haven bagefter og så kommer de igen året efter.

Har du træer i haven, så se hvilke og hvordan du beskærer dem her i februar – det er altid lidt forvirrende synes jeg. Heldigvis er det snart tid til at finde nye krukker frem og skabe forårstemning på terrassen eller altanen. Mine favoritter til de tidlige krukker udendørs er vibeæg, hyacinter, krokus samt stedmoderblomster. Sidstnævnte har jeg aldrig rigtig været vild efter, men det er altså kommet de sidste år. De er jo SÅ fine – især i de helt rigtige nuancer. Se stedmoderblomster du selv kan så HER

image-4

Andre der glæder sig til forår og sommer? Suk altså!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #3