Ugen der kommer #5

Hvis jeg havde et pengetræ

want

1 HER/ 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER

reklameny


L Æ K K E R I E R


Foråret nærmer sig med hastige skridt og med det følger som tidligere nævnt altid min trang til at pifte boligen og garderoben lidt op. I dag vil jeg primært vise jer lidt forskelligt til boligen jeg sukker efter lige nu. På første pladsen kommer de smukke og overdådige salon puder fra Ferm Living. Jeg skrev om dem i dette indlæg hvor i kan se mine favoritter fra brandets nye kollektion, og nu lander de snart. De kan forudbestilles lige HER og jeg MÅ eje et par stykker eller 3. Normalt er min stil mere afdæmpet og enkel, men jeg synes der er et eller andet over disse puder som er helt fantastisk smukt! De måtte godt puste lidt liv i vores grå sofa…

Jeg drømmer også efter de nye fine farver fra Kählers smukke Unico serie. Jeg er så heldig at jeg allerede har den lyserøde stående herhjemme, men jeg drømmer om at tilføje den smukke grønne vase samt fine grå skål til samlingen. Feminint og enkelt design på en gang synes jeg. De kan ligeså forudbestilles HER, hvis du vil være sikker på at de skal være dine. Den lyserøde er SÅ fin siger jeg jer 🙂

Jeg er stadig med på den gyldne bølge, hvorfor jeg synes at denne fede magasinholder fra AYTM er pænt flot! Den er super smuk i sig selv og fyldt med mine yndlingsmagasiner samt mandens avis vil den både se smuk ud og have en god funktion herhjemme.

Det hvide hørsengetøj står højt på listen ind til vores “nye” soveværelse. Jeg vil både gerne have et hvidt sæt samt et mælkedrengestribet – gerne dette fra Aiayu. Til soveværelset ville jeg gerne have den fine poster med Eiffeltårnet – jeg har jo en ting med Paris!

Selvom det var interiør jeg ville vise jer i dag, så måtte denne smukke og økologiske skjorte med på listen. Den er så lækker i farven og ville være en god basis ting i mit tøjskab som er helt tomt nu efter oprydning. Læs evt. mere HER.

Slutteligt vil jeg fremhæve den fine picnickurv, som bare ville være helt perfekt til en skovtur til foråret eller strandtur til sommer. Ahh elsker at det er disse tider vi er på vej imod.

Rigtig dejlig mandag til jer <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #5