Glemte du også manden?

Lykkelig

img_4002


N Å R  L I V E T  S M I L E R


Kender i det? Når livet pludselig synes lettere og ligetil. Når solen skinner lidt mere end den plejer. Når rynkerne synes mindre samt trætheden næsten overvundet. Sådan en uge har jeg haft og jeg er ikke bange for at sige det højt.

Nogle gange har man bare brug for at trække stikket ud og denne uge har jeg været så heldig at have den mulighed. Ungerne har været på vinterferie hos mormor og morfar og ligeså meget som jeg har nydt at sove lige til jeg vågnede, slippe for madpakkerne og aftensmad kl. 18.00 sharp – ligeså meget har de nydt at være på ferie på landet.

Jeg bliver hel varm indeni ved at se på ovenstående billeder. Alle nogle min dejlige mor har sendt mig i ugens løb, så jeg kan følge med i hvad de laver derhjemme. For hun ved godt at jeg savner dem – men at få et billede i ny og næ giver ro og varme indeni. Jeg er 100 % rolig når ungerne er hos mine forældre og det betyder alt. Som jeg tidligere har nævnt er det super skønt, at have den mulighed at give ungerne noget kvalitetstid med deres bedsteforældre. Hvad end det er mormor/morfar eller farmor/farfar, så er det guld værd. Fordi vi befinder os og i Nordsjælland og stort set resten af familien på Lolland, så ses vi ikke i hverdagene desværre – men det giver så mulighed for at være sammen på en anden måde, når vi endelig ses og det er jeg dybt taknemmelig for. Vores børn har fået et helt unikt forhold til deres bedsteforældre fordi vi har været sammen på den måde og det er helt uvurderligt.

Ungerne har storhygget hele ugen og fået alt den opmærksomhed og kærlighed de har brug for, mens jeg har sovet længe, lavet så lidt som muligt og hygget med veninder. Kim har desværre skulle arbejde, men vi har så, når han er kommet hjem, nydt bare at kunne tage den med ro uden lektier, underholdning, praktiske gøremål, svømning, dans osv. osv. Vi har nydt roen og hinanden og det har været fantastisk! Jeg har virkelig været god til at hive stikket denne uge – normalt får jeg ikke slappet helt så meget af som jeg burde når lejligheden byder sig, for så er der altid en million praktiske ting og sager der skal ordnes… Men denne gang har jeg virkelig satset stort på Maria-tid og hvor har det dog været lækkert!

Nu glæder jeg mig til at mine guldklumper kommer hjem i dag lørdag eftermiddag og så har vi lige søndag til at blive klædt på til hverdagen, som atter starter op igen mandag.

Tænk sig hvad et par døgns søvn kan gøre for humøret 😉

Rigtig god weekend til jer!

Psssst: Husk at du i dette indlæg kan få 150 kr. at shoppe vin for ganske gratis 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glemte du også manden?