Okay så...

Spar 20 %

ellos

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER

reklameny


S H O P P E L Y S T E N ?


Er du i shoppehumør? Jeg er  – og jeg giver vejret skylden! Gråt i gråt – det skriger altså på lidt nyt til hjemmet ik? Lige nu giver Ellos 20% rabat på ALT (dog få undtagelser: UGG, Odd Molly + Odd Molly home, Spanx, samt produkter mærket med Kampagnepris og \’design by\’)

Brug koden 355408 og spar 20 % på MASSEVIS af skønne varer – til og med 6. februar 2017.


Kom til shoppen HER


Jeg har allerede lamperne (n0 1) stående klar til at blive hængt op. De er SÅ fine i virkeligheden og så har de en SUPER god pris! Jeg har købt dem alle tre – tænker det vil være flot til stuen. Find dem lige HER. Derudover er min sengelampe også et hit – i er mange der har spurgt ind til den. Den kommer op at hænge i denne uge og jeg glææææder mig! Den er ret så fin – og heller ikke dyr. Slet ikke med rabatten oveni…

Jeg overvejer at klikke den fine rosa sengetøj med flæser hjem til Gro. Hun har en ting for lyserød lige pluselig og jeg synes at det er ret cute. Et sæt koster kun (uden rabat) 299,- og så er det en del af Conscious Choice-sortimentet. Dvs. at Ellos samarbejder med organisationen Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. En global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning. Win win.

Jeg synes virkelig at Ellos har SÅ meget lækkert interiør samt møbler til boligen, så det er virkelig værd at tage et kig i ny og næ. Jeg kan i hvertfald ikke lade være med at holde øje med alle nyhederne – og slet ikke når der så er 20 %… 😉

Rabatten til Ellos gælder som sagt til på mandag ved brug af koden 355408.

Og pssst! Det gælder selvfølgelig også på tøj!


H A P P Y   S H O P P I N G


Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okay så...